ANA SAYFA > İZMİR > Sertel CHP iktidarını ev ev anlatıyor

Sertel CHP iktidarını ev ev anlatıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sertel CHP iktidarını ev ev anlatıyor

CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Aday Adayı Atila Sertel, 16 ilçede sürdürdüğü seçim çalışmalarına sürpriz ev ziyaretleriyle devam ediyor. Ön seçime sayılı günler kala partililerle her fırsatta bir araya gelen Atila Sertel, yoğun gündemi içinde gelen davetleri kabul ederek eski dostlarının ve siyasal akrabalarım dediği partililerin evine konuk oluyor.

Son olarak Işıkkent’te ev ziyareti gerçekleştiren Sertel, partisinin iktidar hedeflerini anlattı, neden iktidar olmaları gerektiğini somut örneklerle dile getirdi. AKP iktidarının son günlerini yaşadığını ifade eden Atila Sertel, 8 Haziran’dan itibaren Türkiye’nin temiz bir gündeme, temiz siyasete uyanacağını söyledi. Türkiye’nin huzursuz ve mutsuz bir ülke haline geldiğini ifade eden Sertel, şöyle dedi:

ÜLKEDE HUZUR KALMADI
“Ülkede huzur ve mutluluk yok. Bunun temel nedeni iktidardır. AKP döneminde insanlar ötekileştirildi, halk ayrıştırıldı. Üretim bitti. Bir zamanlar kendi kendine yetebilen 7 ülkeden biri olan Türkiye, saman ve angus ithal eden ülke haline getirildi. Çiftçimiz ne ekerse dert biçer hale geldi. Zarar eden köylülerimiz borç içinde. İşçilerimiz sendikal ve sosyal haklarından mahrum bırakıldı. Ucuz iş gücü oluşturan acımasız taşeron sistemi işçilerimizi köle haline getirdi. Halkımız yoksullaştırıldı. İşsizlik yüzde 20′lere çıktı. Halk yoksullaşmıştır. Türkiye tarihinin en büyük yolsuzlukları bu iktidar tarafından yapılmıştır. Bu iktidar hırsızdır ve katildir. Belgelerle kanıtlanmıştır. Halkın parasını, geleceğini çalmıştır. Sokak ortasında göz göre göre gençlerimizi öldürmüştür.”
Sertel, ev sahibinin ve komşularının yoğun ilgi gösterdiği Işıkkent’teki ev ziyaretinden, çocuklarımızın geleceği için büyük küçük demeden herkesin elini taşın altına koyması ve CHP iktidarını tüm kesimlere aktarması gerektiğini tavsiye ederek ayrıldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmir'de latin rüzgarı esecek
Sonraki Haber Balbay, İzmirli sanayicileri dinledi, projelerini anlattı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?