ANA SAYFA > SPOR > Serkan Kurtuluş Göztepe'ye gitti

Serkan Kurtuluş Göztepe'ye gitti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Serkan Kurtuluş Göztepe'ye gitti

Takımda yeni bir yapılanmaya giden Karşıyaka'da bir ayrılık daha yaşandı. Ligin ilk yarısındaki maçların büyük bir bölümünde savunmanın sağında görev yapan Serkan Kurtuluş Göztepe'ye transfer oldu.

Yeni yönetim göreve geldiğinde takımdan ayrılmak istediğini yönetime ileten Serkan, teknik direktör Yusuf Şimşek'in kalmasını istemesine rağmen ayrılmayı kafasına koymuş ve Göztepe'yle görüşmeye başlamıştı. İki tarafın anlaşmaya varmasının ardından Göztepe bugün Serkan Kurtuluş'u transfer ettiğini resmen açıkladı. Serkan'ın Karşıyaka'dan ayrılırken kulüpte olan tüm alacaklarından vazgeçtiği öğrenildi.

Karşıyaka'dan Göztepe'ye en son transfer 2013-2014 sezonunun başında takımdan ayrılarak Göztepe'ye imza atan Osman Fırat olmuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ak Partili Delican'dan Almanya Başkonsolosluğu'na terör ziyareti
Sonraki Haber Eğitimli kadınlar 2 kat fazla kazanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?