ANA SAYFA > SPOR > Selim Yaşar KSK için devreye girdi

Selim Yaşar KSK için devreye girdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selim Yaşar KSK için devreye girdi

Karşıyaka, 14 Mayıs'da yapılacak kongreye kilitlenirken, geçtiğimiz ay Yaşar Holding'in başına geçen Selim Yaşar da devreye girdi.

Karşıyaka Divan Kurulu Başkanı Sadri İşçimenler, Başkan Fatih Diniz, başkan adayları Ali Erten ve Mutlu Altuğ ile  bir araya gelen Yaşar, son gelişmelerle ilgili değerlendirmelerde bulundu. Yaşar, Başkan Diniz'den, futbol takımının Süper Lig'e çıkması için karşılıksız katkı vermeye hazır olduğunu belirten İstanbullu işadamı Erdal Acar'la ilgili bilgi aldı. Selim Yaşar, "Başarı çıtası sürekli yükselen basketbola destek olmayı sürdüreceğiz. Acar hukuki çerçeveler içinde futbola destek vermek istiyorsa tabii ki faydası olur. Kulüp her katkıya açık olmalı" dedi.

Yaşar Holding'in başındaki Selim Yaşar, Fatih Diniz'e göreve devam etmek istememesinin nedenlerini sordu, genel kurul öncesi güçbirliği yapılmasını ve seçime tek listeyle gidilmesini önerdi. Yaşar, Mutlu Altuğ'un kendisinden yaşça büyük Ali Erten ile birlikte hareket etmesinin daha şık olacağını dile getirdi. Erten ve Aktuğ birleşme fikrine soğuk bakarken, camianın ağır toplarından Nazım Torbaoğlu ve onunla birlikte hareket eden Erdal Acar'ın desteğini arkasına alan Ali Erten, adaylık açıklamasını cumartesi günü saat 11.00'de kulüpte yapacağını söyledi. Altuğ'un son gelişmelerin ardından beklemeye çekildiği KSK'de Başkan Diniz, arkadaşlarının "Devam et" baskısına rağmen aday olmayacağını yineledi.

PTT 1. Lig'de play off yarışına havlu attıktan sonra prestij mücadelesi vermeye başlayan Karşıyaka'nın yarın Boluspor'la Atatürk Stadı'nda oynaması gereken maç, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın cumartesi günü aynı statta düzenleyeceği miting nedeniyle pazara ertelendi. Karşılaşmanın ilk etapta cuma günü saat 19.00 yerine pazar 16.00'da oynanacağı açıklandı. Mitingteki sahne düzeninin kurulup sökülmesinin uzun süreceği için Federasyon, maç saatini pazar günü 19.00 olarak belirledi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karataş: Bizimki İzmir mitingi, onlarınki ne bilmiyorum
Sonraki Haber Karşıyaka'da 7 genç oyuncu A Takıma alındı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?