ANA SAYFA > İZMİR > Karataş: Bizimki İzmir mitingi, onlarınki ne bilmiyorum

Karataş: Bizimki İzmir mitingi, onlarınki ne bilmiyorum

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karataş: Bizimki İzmir mitingi, onlarınki ne bilmiyorum

Milliyetçi Hareket Partisi İzmir İl Başkanı Necat KARATAŞ; “Ulusal değerlere sahip, milli şuur sahibi ve ekonomik güven içinde yaşamak isteyen herkesi 9 Mayıs 2015 Cumartesi günü Gündoğdu Meydanına bekliyoruz. Mitingimiz İzmir Mitingi olacak, diğerlerinin toplantısının adı ne olur bilmiyorum. İzmirli hemşehrilerimizin bizimle birlikte yükseltecekleri bayrak bütün Türkiye’de dalgalanacaktır” dedi.

Miting hazırlıklarını sürdüren MHP’ de tüm teşkilatlar çalışmalarını sürdürüyor. İl Başkanı Necat Karataş ile birlikte Milletvekili adayları sahada partilileri ve İzmirlileri Genel Başkan Devlet Bahçeli’nin katılacağı açık hava toplantısına davet ediyor. Yoğun bir katılımla gerçekleşeceğini düşündükleri miting için açıklama yapan il başkanı Karataş; “ilçe teşkilatlarımın ve tüm dava arkadaşlarımın çalışmalarını yakından takip ediyor, onlarla her alanda birlikte oluyorum. Halkımızın bize büyük bir teveccühü var. Bu teveccüh mitingimizde de seçimlerde de kendini gösterecek. Biz kimseye karşı miting yapmıyoruz. Ama birileri özellikle tarihleri çakıştırıyor. Üst düzey organizasyon anlayışına sahip yapılar böyle yanlış adım atmazlar. İzmir mülki amirliğini ve güvenlik kuvvetlerimizi zor duruma sokacak adımlar atılmasaydı daha iyi olurdu.”

MHP’nin milletvekili adayları ise bugün EBSO ve EBSO Meclisi tarafından ağırlanacak, Ekonomi, istihdam, enflasyon, sanayi ve ticaret konularında MHP’nin fikirlerini dinleyecekler. Bugün saat 15.30 başlayacak toplantıya Sanayi ve Ticaret Eski Bakanı, MHP’nin Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili A. Kenan Tanrıkulu,  Ulaştırma Eski Bakanı, MHP’nin TBMM Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Oktay Vural, Milletvekili AdaylarıAslan Savaşan Murat Koç, Neslihan Çelik, Senem Kılıç, Selahattin Şahin, Ali Onar, Halit Dalgıç ve Yalçın Koçyiğit katılacak

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İsa Altın son yolculuğuna uğurlandı
Sonraki Haber Selim Yaşar KSK için devreye girdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?