ANA SAYFA > SPOR > Selim Çınar bu sezon için de iddialı...

Selim Çınar bu sezon için de iddialı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Selim Çınar bu sezon için de iddialı...

Pınar Karşıyaka Genel Menajeri Selim Çınar TBF TV 'ye açıklamalarda bulundu

-Değişen kadrosu ile Pınar Karşıyaka yeni sezondan neler bekliyor?
Bu sezon Pınar Karşıyaka takımı geçen sezonlara oranla daha ciddi değişiklikler gerçekleştirdi. Son üç yıldır takımın kadrosu fazla yenilenmeden ufak takviyelerle yola devam ediliyordu ancak bu sezon aramıza çok sayıda yeni oyuncu katıldı. Birbirinden değerli oyuncularla kaliteli bir kadro kurduk. Önceki seneleri aratmayan bir basketbol ortaya koyacağımıza inanıyorum.

-Cumhurbaşkanlığı Kupası maçı Anadolu Efes ile oynanacak, nasıl bir mücadele olur?
Basketbol yönünden kaliteli bir mücadele olacağına inanıyorum. Anadolu Efes ile geçtiğimiz iki yılda iki tane final oynadık. Bir tanesi Türkiye Kupası diğeri Süper Lig finali idi ve ikisini de galip tamamladık. Umuyorum ki Cumhurbaşkanlığı Kupası’nda da kazanan biz oluruz. Yine de öncelikli hedef basketbol severlere güzel, keyifli bir maç izletmek olacak.

-Türkiye Kupası’ndan da bahsedelim…
Türkiye Kupası bu sene bir sistem değişikliğine gitti. Önceden sezon başında eleme grubunu oynayıp daha sonra sekizli finale gidiyorduk, bu sene ise sadece sezon ortasında sekizli final ayağını oynayacağız. Bu bir yandan avantaj, bir yandan dezavantaj olabilir. Pınar Karşıyaka’nın son yıllardaki başarı grafiğini düşünürsek her kupanın sahibi olmak için en iddialı adaylardan biri olduğumuzu söyleyebilirim.

-Geçtiğimiz sezonun lig şampiyonu olarak Süper Lig’de hedefleriniz neler
Geçtiğimiz sezonun şampiyonu olmak kulağa hoş gelen ve çok gurur verici bir özellik. Ligimiz her geçen sene kalitesini ve gücünü artıran bir lig. Gerek ligde yer alan takımlar gerek ligin yapısı her geçen seneyi daha zorlu bir hale getiriyor. Süper Lig’de neler olacağı sadece bizim ne kadar iyi bir takım oluşturduğumuz ile alakalı değil, rakiplerimizin de sezon içinde nasıl bir grafik çizecekleri ile alakalı. Umuyorum geçen seneki başarımızı yine yakalarız. Sahaya çıkış hedefimiz tabii ki şampiyonluk olacaktır. Elimizden gelenin en iyisini yapacağız.

-Tarihinde ilk kez Eurolegue’de mücadele edecek olan Pınar Karşıyaka’yı Avrupa’da neler bekliyor?
Son altı yılda üç kere üst üste Eurochallenge oynadık. İlk yılda çeyrek finale kadar gelirken son yılda final mücadelesi verdik. Geçtiğimiz yıl Eurocup’ta çeyrek final oynama başarısını gösterdik. Pınar Karşıyaka Avrupa’da oynadığı kupalarda her sene grafiğini yükseltiyor. Kulübümüz ve şehrimiz için Euroleague ile beraber yeni ve çok önemli bir sayfa açılıyor. Öncelikli hedefimiz Euroleague’de kalıcı olmak. İlk sezonumuzda ise gidebildiğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İzmirli gazeteciler basına yönelik saldırıları protesto etti
Sonraki Haber Kaf Kaf 90+6'da üç puandan oldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?