ANA SAYFA > SPOR > Kaf Kaf 90+6'da üç puandan oldu

Kaf Kaf 90+6'da üç puandan oldu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Kaf Kaf 90+6'da üç puandan oldu

PTT 1.Lig 7.haftasında Karşıyaka evinde Alanyaspor ile 2-2 berabere kaldı.

Karşıyaka'da Cüneyt Dumlupınar'ın istifasıyla göreve gelen Teknik Direktör Kemal Özdeş, ilk maçına çıktı.Karşıyaka'da Özdeş, ilk maçında ilk 11'de 3 değişiklik yaptı. Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanından farklı olarak kadroda Engin Baytar, Fall ve cezalı Zeki'nin yerine Mehmet Eren, Gökhan Ünal ile Tugay görev yaptı.Yeşil kırmızılı ekipte gol umutlarından Engin ve Fall, karşılaşmaya yedek kulübesinde başladı.

Karşıyaka'ya büyük maddi destek veren Erdal Acar da protokol tribününden izledi. Karşılaşma öncesi selamlaşan Acar ve Başkan Ali Erten, yan yana oturmadı.

Konuk ekip Alanyaspor 40. dakikada Ayite ile 1-0 öne geçerken ilk yarı bu skorla tamamlandı. Karşıyaka ikinci yarıda dakika 51'de Gökhan Ünal ile beraberliği sağladı. Gökhan Ünal 69.dakikada yeşil kırmızılıları 2-1 öne geçirdi. 82.dakikada Duric ikinci sarı karttan kırmızı kart ile oyun dışı kalırken Karşıyaka son dakikaları 10 kişi oynadı. Hakem 5 dakika uzatma verirken 90+6. dakikada Alanyaspor penaltı kazandı. Penaltıyı Agyev kurtarırken dönen topu Tayfur Bingöl tamamladı ve karşılaşma 2-2 berabere tamamlandı. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Selim Çınar bu sezon için de iddialı...
Sonraki Haber Pınar Cup'ın şampiyonu Pınar Karşıyaka

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?