ANA SAYFA > GÜNDEM > Şehitler Bulvarı asfaltlaması trafiği kördüğüm yaptı...

Şehitler Bulvarı asfaltlaması trafiği kördüğüm yaptı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şehitler Bulvarı asfaltlaması trafiği kördüğüm yaptı...

Bostanlı'nın ana arterlerinden biri olan Şehitler Bulvarı'nda asfalt işlemlerinin devam etmesi, bu bölgede sabah ve akşam saatleri trafiğini adeta kördüğüm yaptı.

Şehitler Bulvarı'nın bir yönünün tamamen trafiğe kapatılması, tek tarafında gidiş geliş olarak uygulanması'yla sabah akşam trafiğinin zaten tıkalı olduğu 1671 sokağı çıkılmaz bir hale soktu. Son günlerde Karşıyaka-Şemikler minübüslerinin de bu yolu kullanmasıyla trafik adeta belirli saatlerde felç oluyor.
Girne Bulvarı'na tek çıkış yolunun da buradan geçmesi, Mavişehir, Atakent istikametine gidecek araçların 1671 sokağın Bostanlı yönünü kullanması ve yolun dar olması, kıyıya araçların park etmeleriyle adeta tıkanan sabah akşam trafiğinde şimdi de asfalt çilesi baş gösterdi.  
Trafiğin en yoğun olduğujve şikayetlerin arttığı 1820/2 sokak, 1798 sokak ve 1775/3 sokak ile Şehitler Bulvarı'nın açık olan tek yönünde de günün her saatinde aynı tabloyu yaşamak olası duruma geldi. Korna sesleriyle adeta "gürültü kirliliği" hat safhaya ulaşırken, zaman zaman ufak çaplı kazalar, araç sahiplerinin kavgaları da kördüğüm olan trafiğin çıkılmaz bir hal almasına neden olurken, halktan da büyük şikayetler geliyor.
Trafik ve belediye ekiplerinin olaya müdahale etmemesi de ayrı şikayet konusu.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Elazığspor’dan Zeki Korkmaz’la anlaştı
Sonraki Haber Yazılım Mühendisliği eğitiminde iş birliği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?