ANA SAYFA > İZMİR > Seferihisar yaza hazırlanıyor

Seferihisar yaza hazırlanıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seferihisar yaza hazırlanıyor

Son yılların turizmde yükselen değeri Seferihisar’da, yaklaşan yaz mevsimi öncesi Belediye ekipleri ummalı bir çalışma başlattı.

Türkiye’nin ilk Cittaslow’u (Sakin şehri) Seferihisar’ın birbirinden güzel plajları yaz mevsimi öncesi temizleniyor. Dokuz mavi bayraklı plajıyla Ege Bölgesi’nin en çok mavi bayraklı halk plajı sahibi unvanlı ilçesi Seferihisar’da, plajlar kış mevsiminden oluşan yosun ve atıklardan temizleniyor.

İzmir’de bir tek Seferihisar Belediyesi’nin sahip olduğu “kum temizleme aracı” ve 15 kişilik personel plajları pırıl pırıl hale getirmeye başladı. Düzce Plajı’ndan başlayan temizlik çalışmaları şu an Akarca İztur-Sertur Plajı’nda devam ediyor. Temizlik çalışmaları mayıs ayı içerisinde Ürkmez İpekkum Plajı’yla tamamlanacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber MEF’te Özel Ödül ve Üçüncülük Ödülü İzmir Fatih Koleji’nin
Sonraki Haber Denizkurdu Tatbikatı DUİR faaliyetleri başladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?