ANA SAYFA > EĞİTİM > MEF’te Özel Ödül ve Üçüncülük Ödülü İzmir Fatih Koleji’nin

MEF’te Özel Ödül ve Üçüncülük Ödülü İzmir Fatih Koleji’nin

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
MEF’te Özel Ödül ve Üçüncülük Ödülü İzmir Fatih Koleji’nin

MEF Eğitim Kurumları ve MEF Üniversitesi tarafından 4-8 Mayıs 2015 tarihlerinde İstanbul’da düzenlenen 24. Araştırma Projeleri Yarışması'na Doğanata Eğitim Kurumları İzmir Özel Fatih Fen Lisesi öğrencileri Yaren SEVER Biyoloji kategorisinde, Hatice ÖZTEKİN ve Özgür ÜLKER Kimya kategorisinde davet edilmişti.

Proje yarışmasına danışman öğretmenleri Cansu İlke Kuru, Viki Kalderon ve Ümit Karademir ile katılan öğrencilerin projeleri büyük ilgi gördü. 700'ün üzerinde proje başvurusundan seçilerek sergilenmeye değer görülen 91 ulusal ve uluslararası proje arasında Yaren SEVER projesi “Multipl Miyelom Tedavisinde Yenilik: Hesperetin ve Punica granatum Çiçek Ekstresi” Biyoloji kategorisinde jüri özel ödülüne layık görüldü. İFK’lı öğrenciler Özgür ÜLKER ve Hatice ÖZTEKİN ise projeleri 'Kurşun Analizine Yönelik Yeni Nesil Kolorimetrik Bir Yöntem: Aptamer Modifiye Altın Nanoparçacıklar' ile Kimya kategorisinde 3.lük kazandılar.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Paniğe gerek yok, kene değilmiş...
Sonraki Haber Seferihisar yaza hazırlanıyor

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?