ANA SAYFA > İZMİR > Seferihisar Sanatçılar Derneği, Sığacık’ta Sergi Salonu ve Atölye açıyor

Seferihisar Sanatçılar Derneği, Sığacık’ta Sergi Salonu ve Atölye açıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seferihisar Sanatçılar Derneği, Sığacık’ta Sergi Salonu ve Atölye açıyor

Seferihisar Sanatçılar Derneği, 4 Nisan 2015 tarihinde Sığacık Kale içinde, Seferihisarlı sanatçıların eserlerinin sergileneceği bir sergi salonu ve sanatçıların gelip üretimlerini yapabilecekleri bir atölyeyi açıyor.

Seferihisar Atölye, kooperatif sistemi bir ortaklıkla çalışıyor, Seferihisar Sanatçılar Derneği üyeleri bu ortaklığa katkıda bulunarak eserlerini burada sergileyebiliyorlar ve üretiyorlar.

Seferihisar Atölye, ilk aşamada atölye ortakları,  dernek üyesi Aysun Karasu’ nun kağıt  telkari çalışmalarını, Çetin Davran’ın suluboya çalışmalarını, Güzin Novak’ın özgün resim çalışmalarını, Güzin Kayır’ın ebrularını, Hayal Kavuk Başarı’ nın seramiklerini,  Muzaffer Düzdemir’in resimlerini, Müzeyyen Koçoğlu’ nun taş adamlarını, Naciye Özkılıç’ın gümüş tasarım eserlerini, Tülay Kolcu’nun karışık teknik resimlerini sergileyecek.

Seferihisar’da ortak bir çaba ile işletilen ilk sergi mekanı olarak hizmet verecek,  Seferihisar Atölye’nin açılışına katılan konuklar  suluboya sanatçısı Çetin Davran’ın canlı performansını da izleyebilecek.

Seferihisar Sanatçılar Derneği yöneticileri, İzmir, Seferihisar  ve Sığacık’taki sanatseverlerle, Seferihisar Atölye’nin, 4 Nisan 2015’de saat 17.00 yapılacak açılışında, bir arada olmaktan mutluluk duyacaklarını belirtiler.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber TÜBİTAK Türkiye finallerine İFK'nın iki projesi seçildi
Sonraki Haber Ege Üniversitesi 4.Medya Ödülleri sahipleri belirlendi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?