ANA SAYFA > İZMİR > Seçimlerde bağımsız aday yok

Seçimlerde bağımsız aday yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Seçimlerde bağımsız aday yok

İzmir'de 7 Haziran'da 13 kişi milletvekilliği için bağımsız aday olmuştu. Geçtiğimiz seçimlerde 1'inci bölgeden 8, 2'nci bölgeden 5 kişinin milletvekilliği için bağımsız aday olduğu İzmir'de 1 Kasım'da yapılacak seçimlerde kimse vekillik için bağımsız adaylık başvurusunda bulunmadı.

İzmir'de 1 Kasım genel seçimleri için bağımsız milletvekili adayı çıkmadı. 17- 25 Aralık operasyonlarının ardından AK Parti'den istifa eden İzmir'in bağımsız Milletvekili İlhan İşbilen 7 Haziran'da 1'inci bölgeden bağımsız aday olmuştu. Cemaate yakınlığıyla bilinen İşbilen, 60 bin oy almasına rağmen yeniden aday olmayacağını açıkladı. Geçtiğimiz seçimlerde adaylığını koyan diğer 12 isim de yasal süre içerisinde vekillik başvurusunda bulunmadı.

Bağımsız adaylar 10 bin 560 lira başvuru ücreti yatırarak aday olabiliyorlar. Seçilebilmeleri için de aldıkları oyun 100 bini geçmesi gerekiyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rotaract kulübünden hasta çocuklara ziyaret
Sonraki Haber “Süslü Kadınlar” İzmir’i salladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?