ANA SAYFA > GÜNDEM > Rotaract kulübünden hasta çocuklara ziyaret

Rotaract kulübünden hasta çocuklara ziyaret

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rotaract kulübünden hasta çocuklara ziyaret

Karşıyaka Rotaract Kulübü ve İzmir Gönüllü Palyaçoları 20 Eylül pazar günü Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Hastanesi'ni ziyaret etti.

Proje ekibi, tedavi gören çocuk hastaların moral ve motivasyonunu güçlendirmek ve tedavi sürecine bir nebze de olsa katkı sağlamak için Kurban Bayramı öncesinde çocuklar için bir etkinlik düzenledi.

Palyaço ve çizgi kahraman kıyafetleri giyen gönüllüler hastane içinde kurulan aktivite  alanında çocuk hastalar ve yakınlarıyla bir araya geldi. Aktivite alanında çocuklarla birlikte şarkılar söylenip oyunlar oynanarak çocukların Kurban Bayramı öncesinde kendilerini yalnız hissetmemesi sağlandı. Karşıyaka Rotaract Kulübü ve İzmir Gönüllü Palyaçoları çocuk hastalarla yakından ilgilenip onlara oyuncak ve kıyafet gibi bayram hediyeleri verirken, ailelerine de yine çocuklar için bebek bezi yardımında bulundu.

Karşıyaka Rotaract Kulübü Başkanı Gülce Pınar Soykut ziyaretin amacına ulaştığını belirterek “ Yaşıtlarının aksine günlerini hastanede geçirmek zorunda olan küçük  bir çocuğun yüzünde yarattığınız o gülümseme, sizinle eğlenirken ki heyecanı ve neşesinin verdiği mutluluk tarif edilemez bir duygu. Onlarla birlikte yeniden çocuk olmak bizleri gururlandırdı” şeklinde konuştu. İzmir Gönüllü Palyoçalarıyla ilk kez bir projede çalıştıklarını söyleyen Soykut “Onlarla gerçekten iyi bir ekip olduk. Bundan sonra da kendileriyle her projede  yer almaya ve onları desteklemeye hazırız” ifadelerini kullandı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka Belediyesi çalışanlarına işaret dili eğitimi
Sonraki Haber Seçimlerde bağımsız aday yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?