ANA SAYFA > EĞİTİM > Satranç şampiyonları ödüllerine kavuştu

Satranç şampiyonları ödüllerine kavuştu

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Satranç şampiyonları ödüllerine kavuştu

İzmir Üniversitesi ile Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı tarafından bu yıl üçüncü kez düzenlenen Liseler Kategorisi Takım Satranç Turnuvasında birincilik kupasını Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi takımı kazandı.

İzmir Üniversitesi ile Doğanata Eğitim ve Kültür Vakfı organizasyonuyla satranç tutkunu gençleri bir araya getiren Liseler Kategorisi Takım Satranç Turnuvası 2016 tamamlandı. 19-20 Mart tarihleri arasında İzmir Üniversitesinde gerçekleşen ‘liseler kategorisi’ müsabakalarında birinci Suphi Koyuncuoğlu Anadolu Lisesi, ikinci Karabağlar Nevvar Salih İşgören Anadolu Lisesi, üçüncü Konak Vecdi Gönül Anadolu Lisesi, dördüncü Buca İnci Özer Tırnaklı Fen Lisesi, beşinci ise İzmir Özel Fatih Koleji takımı oldu. Ödül töreninde yaptığı konuşmada, satranç sporunun gençlerin gelişimi için büyük önem taşıdığına değinen İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Rıza Doğanata, satranca ve satranç oyuncusu gençlere destek vermeye devam edeceklerini belirtti.

Turnuvaya 33 takım katıldı

İzmir’de eğitim veren liselerin öğrencilerinden oluşan toplam 33 takımın mücadele ettiği turnuvada, en başarılı kız takımı ödülünü Konak Küçükyalı Mesleki Teknik Anadolu Lisesi takımı, en centilmen takım ödülünü Karşıyaka Anadolu Lisesi takımı alırken, Göztepe Teknik ve Mesleki Anadolu Lisesi takımından Yıldız Keser de en centilmen sporcu ödülüne layık görüldü.

Turnuvaya katılan ve derece alan öğrencilere, madalya ve kupalarını İzmir Üniversitesi Mütevelli Heyeti Başkanı Ali Rıza Doğanata, İzmir Özel Fatih Koleji Müdür Yardımcısı Gülden Güler, İzmir Üniversitesi Genel Sekreteri Ahmet Tılfarlıgil, Organizasyon Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Turanlı, Organizasyon Teknik Sorumlusu Erdal Gürsoy, Satranç Federasyonu İzmir İl Temsilcisi Engin Deniz Alev, Başhakem Oğuz Cem Akın, Başhakem Yardımcısı Emrah Akın ve hakemler Dilek Coşkun, Yüksel Tosunoğlu, Mehmet Eraslan, Ali Ulusoy verdi. Organizasyon Kurulu Başkanı Yrd. Doç. Dr. Hüsnü Turanlı, turnuva hakemlerine de katkılarından dolayı teşekkür belgesi takdim etti.

Turnuvanın ilkokul ve ortaokul kategorisi müsabakaları 2-3 Nisan tarihlerinde İzmir Özel Fatih Koleji’nde yapılacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da nevruz kutlandı
Sonraki Haber Delican: ''Yaptığımız açıklama nettir, önce onu okusunlar''

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?