ANA SAYFA > İZMİR > Şarkılar ve sözcükler Çeşme'de dans edecek

Şarkılar ve sözcükler Çeşme'de dans edecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şarkılar ve sözcükler Çeşme'de dans edecek

Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği Şarkılarla Sözcüklerin Dansı adlı müzikal dinleti, Türk müziği ve Türk sinemasının tanınmış isimlerini aynı sahnede buluşturacak.

Yaz aylarında kültür ve sanatın kalbinin attığı Çeşme, önümüzdeki günlerde şarkı ve şiirleri, ezgilerle buluşturan bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Çeşme Belediyesi'nin düzenlediği "Şarkılarla Sözcüklerin Dansı" adlı etkinlikte Türk müziği ve Türk sinemasının önemli isimleri bir araya gelecek, aynı sahneyi paylaşacak. Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası eski Müzikal Direktörü ve Orkestra Şefi Prof. Dr. Erol Erdinç, TRT Ankara Radyosu Ses Sanatçısı Elif Güreşçi, tiyatro ve sinema sanatçısı Cihan Ünal'la birlikte sahneye çıkacak.

Halka açık olacak

Çeşme'nin Çiftlik Mahallesi'ndeki meydanda düzenlenecek müzikal dinletide, Erol Erdinç'in piyanosundan çıkan eşsiz melodilere, Elif Güreşçi'nin billur sesiyle yorumladığı eserler eşlik edecek. Usta tiyatrocu Cihan Ünal da gecede, hem şarkı seslendirecek hem de şiirlere yeniden hayat verecek. 21 Ağustos Cuma akşamı saat 21.00'de düzenlenecek konserin halka açık ve ücretsiz olduğunun bilgisini veren Çeşme Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç, "Edebiyat ve müzik tutkunlarını, bu anlamlı gecenin bir parçası olmaya davet ediyorum" şeklinde konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Brucellozdan korunmak mümkün
Sonraki Haber Açığa alınan komiser yardımcısının çarptığı kadın öldü

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?