ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Sezonun en kötü basketbolunu ilk yarıda oynadık

Sarıca: Sezonun en kötü basketbolunu ilk yarıda oynadık

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Sezonun en kötü basketbolunu ilk yarıda oynadık

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi'nde Türk Telekom'a evinde kaybeden Pınar Karşıyaka'da Başantrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca "Öncelikle Türk Telekom'u tebrik etmek istiyorum. Bütün maçı önde götürdüler ve iyi oynadılar. Özellikle ilk yarı farkı açtılar. Bizim ilk periyoda baslangıcımız cok kötüydü, çok gergindik. Faul atışlarını ve hemen hemen bütün şutları kaçırdık. Savunmayı da yapamayınca ikinci periyodun ortasında ortaya yüksek bir fark çıktı. İkinci yarı çabaladık ve oyunu dengeledik ama farkı kapatmayı başaramadık. Biz kendi evimizde yüzde 17 ile üçlük atmışız ki biz aslında iyi atıcıları olan ve buraya kadar da ligdeki yüzdesi fena olmayan bir takımız. Bugün bunu başaramadık, hiç yapamadık. Sezonun belki de en kötü basketbolunu ilk yarıda oynadık, bugüne denk geldi. Uzun süredir kazanıyorduk. Bu maçı da kazansak belki ilk ikide kalmak için şansımız vardı. Bundan sonra ilk dörtteki mücadelemizi devam ettireceğiz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka, Edremit'te mağlup
Sonraki Haber Sürdürülebilirlik ana temasında işbirliği yapacaklar

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?