ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Kazandık ama…

Sarıca: Kazandık ama…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Kazandık ama…

Trabzonspor Medical Park'ı 74-71 yenerek dördüncü maçından dördüncü galibiyetini çıkaran Pınar Karşıyaka'nın baş antrenörü Ufuk Sarıca, " Bu şartlar altında kazandığımız için mutluyuz ama müsabakadan çıkaracağımız dersler var" dedi.

Sarıca, zor bir haftayı zor bir maçla tamamladıklarını söyledi. Maçın genelinde sıkıntı yaşadıklarını kaydeden Sarıca, şöyle konuştu:
"Faul atışlarındaki düşük yüzdemiz tempo bulmamızı engelledi. Dış atış olarak da formda olmamamız ritmimizi bulmamızı engelliyor. Rakibimiz lige mağlubiyetlerle başlamasına rağmen iyi bir kadro yapısı var. Bu şartlar alında kazandığımız için mutluyuz ama müsabakadan çıkaracağımız dersler var. Taraftarımız bizi desteklemekten, alkışlamaktan yorulmadı ama faul kaçırmaya devam ettik. 16 faul kaçırarak tempo bulmak kolay değil, önümüzde 2 maç var, bir gün dinlendikten sonra o müsabakaların hazırlıklarına başlayacağız."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Gelişim kaybetti...
Sonraki Haber KSK’de Necati ve İbricic krizi…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?