ANA SAYFA > SPOR > KSK’de Necati ve İbricic krizi…

KSK’de Necati ve İbricic krizi…

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK’de Necati ve İbricic krizi…

Karşıyaka Spor Kulübü’nde futbolun sorumluluğunu üstlenen ancak her hangi bir protokola imza atmayan Erdal Acar ile yönetim kurulu üyesi, futbol şube sorumlusu yeğeni Devrim Acar’ın ortalıklarda görülmemesi ve futbolculara ödeme yapmaması kulüpte sıkıntıya yol açtı.

Sportif başarısızlığın yanı sıra ödemelerin aksamasıyla huzursuz olan futbolculardan Necati Ateş ve Senijad İbricic’in alacakları için avukatlarına başvurdu!..
Karşıyaka'da futbolun sponsorluğunu yönetim ile sözlü olarak anlaşarak üstlenen ve futbolun başına yeğeni Devrim Acar'ı geçiren işadamı Erdal Acar'ın 1.5 aydır futbolculara vaat ettiği ödemeleri yapmaması Göztepe derbisi öncesi camiada huzursuzluk yarattı.;
Deplasmanda 1- 0 kaybedilen Adanaspor maçında futbolcularla havalimanında bir araya gelen ve ödemelerin önümüzdeki hafta gerçekleşeceğini söyleyen Devrim Acar’a “1.5 aydır verilen sözlerin tutulmadığı”nı belirten futbolcular “Size olan güvenimiz sarsılıyor” dediler.
Yaklaşık bir ay önce peşinat, kamp, prim ve personel giderleri için 2 milyon lira ödeyeceğini ifade eden ancak buödemeyi de yapmayan Devrim Acar ve Karşıyaka'nın 2. hafta kazandığı Şanlıurfaspor maçı sonrası 100 bin lira prim açıklayan Erdal Acar aradan geçen yaklaşık 10 haftada futbolculara hiçbir ödeme yapmadı.
Necati Ateş ve teknik direktör Kemal Özdeş’in gözden çıkardığı öne sürülen Bosnalı Senijad İbricic'in Acar'ın süresinde ödenmeyen senetlerini tahsil edebilmek için avukatlarına talimat verdiği ortaya çıktı. Diğer futbolcuların da bir hafta daha bekleyeceğini ve ödeme olmaması halinde aynı yolu izleyeceği iddia edildi. Sezon başında takımdaki hemen hemen her futbolcuya senet veren Acar'ın Göztepe maçı öncesi İzmir'e geleceğini sosyal medyadan taraftarlarla paylaştı

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Kazandık ama…
Sonraki Haber Tarım ilacı içerek hayatına son verdi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?