ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek

Sarıca: İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek

Spor Toto Basketbol Ligi'nde Rönesans TED Kolejliler'i mağlup eden Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek" dedi.

Sarıca "Seyircisiz, sessiz sedasız oynamak herkes için zevksiz ama kazanmamız gereken maçı galip tamamladık. Play-off matematiksel olarak kesinleşmedi belki ama yerimiz daha rahat diyebiliriz. 2 yabancı oyuncu eksik oynuyoruz. Oynayan her oyuncu yeterli çabayı gösteriyor. İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek" dedi.

Sarıca, henüz Türkiye'ye dönmeyen Juan Palacios'un oynayabilecek düzeyde olmadığını belirterek, "Oynayabileceği konusunda çok umutlu değilim, 3 ayı aşkın süredir dışarda kaldı, ne kadar sürede form tutacak belli değil. Oyun kurucu konusunda da bir gelişme yok" diye konuştu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nükhet Hotar, HAK-İŞ'i ziyaret etti
Sonraki Haber İzmir Metro ve İZBAN'ın yolcu sayısı 1 milyarı geride bıraktı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?