ANA SAYFA > İZMİR > Nükhet Hotar, HAK-İŞ'i ziyaret etti

Nükhet Hotar, HAK-İŞ'i ziyaret etti

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Nükhet Hotar, HAK-İŞ'i ziyaret etti

İzmir Programı kapsamında TÜRK-İŞ 3. Bölge Temsilciliği’ni ve HAK-İŞ Sendikası İzmir İl Temsilciliği’ni ziyarette bulunan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar; vatanımız için çalışan tüm işçilerin yanında olduğunu belirtti.

Konuşmasında birlik ve beraberlik vurgusu yapan Hotar, istihdam konusunda; vaatlerinin tamamı, planlamalarının ise %75ini hayata geçirdiklerini belirtti ve “720bin taşeron işçi kadroya geçecek” dedi. Özel istihdam konusunda çözülmesi gereken problemlerin olduğunu dile getiren AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Milletvekili Prof. Dr. Nükhet Hotar, “Birlik ve bütünlük olduğu sürece aşılamayacak bir sorun kalmayacaktır” dedi.

Sözlerine gündemde yer alan terör olaylarına değinerek devam eden Hotar; “Ülke olarak güçlenmemizi engellemeye çalışıyorlar. Birliğimizi ve beraberliğimizi kimse bozamayacak. Tek Devlet, Tek Bayrak, Tek Millet için çalışıyoruz” dedi ve STK’lara da terör olayları karşısında büyük önem düştüğünü dile getirdi.

TÜRK-İŞ ve HAK-İŞ Sendikalarına da, terör olayları karşısında hassasiyetlerinden, Cumhurbaşkanı ve Başbakanın yanında olduklarından dolayı teşekkür eden Hotar; “Ülkenin birliği ve beraberliğini bozmadan, AK Parti döneminde resmi tatil ilan edilen ve işçi kardeşlerimiz için bir bayram havasında geçmişini hedeflediğimiz 1 Mayıs İşçi ve Emekçiler Günü’nü, bu yıl da daha iyi çalışma şartların kavuşacak olan taşeron işçilerimizin sevinciyle beraber kutlayacağız inşallah” dedi ve konuşmasını “Çalışma şartlarının iyileştirilmesi, iş güvencesinin sağlanması ve verimliliğin artırılması konusunda çalışmalarımız devam edecektir. Çalışanlarımıza gayretlerinden ve ülke ekonomimize yaptıkları katkılarından dolayı teşekkür ederim ve kolaylıklar dilerim” diyerek sonlandırdı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Nif Dağı’nın lezzetli otları Karacaağaç’ta buluştu
Sonraki Haber Sarıca: İlk hedefimiz play-off'u matematiksel olarak kesinleştirmek

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?