ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: İlk 4 hedefimizi sonuna kadar gerçekleştirmeye çalışacağız

Sarıca: İlk 4 hedefimizi sonuna kadar gerçekleştirmeye çalışacağız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: İlk 4 hedefimizi sonuna kadar gerçekleştirmeye çalışacağız

Türkiye Basketbol Ligi'nde deplasmanda Galatasaray'ı yenen Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "İlk 4 hedefimizi sonuna kadar gerçekleştirmeye çalışacağız" dedi.

Maç içinde iki takımında inişler çıkışlar yaşadığını belirten Sarıca, şöyle konuştu: "Zor bir maçı sonunu iyi oynanarak kazandık. Belirleyici unsurlar savunmadaki bizim agresifliğimiz oldu. Hücum ribaundlarındaki fazlalığımız sonuca etki etti. Biraz daha yüzdeli oynasak, maçı daha erken bitirebilirdik. Rakibimize saygı duyuyoruz. Çok kaliteli bir takım. Çok iyi bir galibiyet aldık. Şu an bulunduğumuz yer bize mutluluk veriyor. İlk 4 hedefimizi sonuna kadar gerçekleştirmeye çalışacağız."

Bobby Dixon ise iyi hazırlandıkları maçı ikinci yarıda daha hırslı oynayarak, önemli bir galibiyet aldıklarını ifade etti.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Aslan'ı avladı
Sonraki Haber Karşıyaka Asrın Grup 1. Lige çıkamadı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?