ANA SAYFA > SPOR > Karşıyaka Asrın Grup 1. Lige çıkamadı...

Karşıyaka Asrın Grup 1. Lige çıkamadı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka Asrın Grup 1. Lige çıkamadı...

Türkiye Bayanlar Voleybol 2. Lig play off finallerinde, Halk Bankası'na 3-1 yenilen Karşıyaka Asrın Grup dörtlü finalde ilk ikiye girme şansını kaybetti.

İstanbul 50. Yıl Voleybol Salonu’nda oynanan Karşıyaka Asrın Grup – Halkbank karşılaşmasını mutlaka kazanarak, 1.Lig şansını sürdürmesi gereken Karşıyaka Asroın Grup ilk seti 25-18, 2. seti de yine aynı skorla 25-18 kaybederek 2-0 geriye düştü. Üçüncü sette etkili oyunu sonusu 25-19 ile durumu 2-1'e getirerek ümitlenen Kaf Kaf, 4. seti 25-14 kaybedince hayallerini gelecek yıla bıraktı: 3-1.
Karşıyaka Asrın Grup yarın kendisi gibi iki maçını kaybeden ve ilk ikiye giremeyen Bolu Belediyespor ile 3.lük için formalite maçı oynayacak.

Bolu Belediyespor'u 3-0 yenen Salihli Belediyespor da Halk Bankası gibi 1. Lige yükseldi... Yarın 2 takım şampiyonluk için oynayacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: İlk 4 hedefimizi sonuna kadar gerçekleştirmeye çalışacağız
Sonraki Haber Karşıyakaların maçı Pınar Gelişim’in oldu…

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?