ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Finalleri hak ediyoruz

Sarıca: Finalleri hak ediyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Finalleri hak ediyoruz

Pınar Karşıyaka'ya son üç sezonda Eurochallenge'da final, ligde 2 yarı final oynatıp Türkiye Kupası ve Cumhurbaşkanlığı Kupası'nı kazandırdıktan sonrra bu kez Eurocup'ta son 16'ye taşıyan Antrenör Ufuk Sarıca, "Bu basketbolla finalleri hak ediyoruz" dedi.

Sezonun en zorlu döneminde müthiş form grafiği yakaladıklarını dile getiren Sarıca, "Eurocup'ta çok güçlü geçmişe sahip, finallere alışık bir takımla eşleştik. Skorer ve hızlı oynayan bir ekiple karşılaşacağız. İşimiz kolay değil ama buraya kadar gelmişken finallere de adayız" şeklinde konuştu.

Pınar Karşıyaka, Eurocup'ta tarihinde ilk kez 16'ya kaldı. Kupada 2'nci turda oynadığı 6 maçı da kazanan yeşil kırmızılı ekip, Avrupa kupalarındaki en uzun galibiyet serisini elde edip, Ligle birlikte yenilmezliğini 11 maça çıkardı. Bayern Münih ve Lokomotiv Kuban'la birlikte 2'nci turun yenilgisiz 3 takımından biri olan Pınar Karşıyaka, 538 sayıyla 32 takım arasında en çok skor üreten ekip oldu. Pınar Karşıyaka bu sezon Avrupa arenasında toplamda oynadığı 16 maçın 12'sini kazandı, 8 deplasmandan 6 galibiyet çıkardı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Tevfik Soylu Yazıyor...
Sonraki Haber Kocaoğlu: 2015 yılı İzmir tarımında çok farklı olacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?