ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Euroleague bizim hakkımız

Sarıca: Euroleague bizim hakkımız

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Euroleague bizim hakkımız

Türkiye Basketbol Ligi şampiyonu Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "Euroleague’in bizim hakkımız" dedi.

Çok kısa sürede önemli başarılara imza attıklarını belirten Ufuk Sarıca “En son geldiğimiz noktaya bakarsak en zorlu sezonda, zorlu rakipleri Play-Off’ta eleyerek aldığımız Lig Şampiyonluğu bence en değerlisi oldu” dedi.

Fenerbahçe Ülker ve Anadolu Efes'i çok net skorlarla geçerek şampiyonluğa ulaştıklarını söyleyen Sarıca şampiyonluğun belki sürpriz ama asla tesadüf olmadığını sözlerine ekleyerek her zaman son topa kadar savaşan bir takım olarak bunun meyvesini aldıklarını belirtti.

Aralık ayında oyuncularına “Şampiyon olacağız” dediğini belirten Ufuk Sarıca “Ben hep şampiyonluğa inanıyordum. Bunu hayal edebiliyordum. Ancak Fenerbahçe Ülker serisinden sonra şampiyon olacağımıza inandım. Anadolu Efes maçını kazanıp, şampiyon olduktan sonra kısa süreli bir şaşkınlık oldu. Rakibimize saygımızdan da bir süre sevincimizi içimizde yaşadık. Çok tatlı bir duygu. Bence hala farkına varamadık!” dedi.

Euroleague ile görüşmelerini yapan yöneticilerimizin ardından son birkaç yılda yakalanan sportif başarının üzerine Türkiye Basketbol Ligi Şampiyonluğu ile birlikte Euroleague’den Wild Card bekleyen ekibimizin Başantrenörü Ufuk Sarıca “Euroleague’in bizim hakkımız olduğunu düşünüyorum” dedi.

Eurochallange finalinden sonra ‘Bu takımın yeri Euroleague olmalıdır’ dediğini belirten Sarıca sözlerini şu şekilde tamamladı: “Bu benim hayalimdi. Eğer Euroleague’e kabul edilirsek, bu sene için olmasa da, iki sene üç sene oralarda kalıcı olup Final Four’a gideceğiz. Biz üzerimize düşeni yaptık. Hayalimiz var dedik, gerçekleştirdik. 5.5 milyon Euro ile Euroleague’de savaşan bir ekip olabiliriz. 3-4 senede Final- Four oynayan bir takım oluruz.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Gastronomi ve Mutfak Sanatları ilk öğrencilerini alıyor
Sonraki Haber Erdal Acar yarın ödemeleri yapıyor...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?