ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Çok zor iki deplasmana gidiyoruz

Sarıca: Çok zor iki deplasmana gidiyoruz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Çok zor iki deplasmana gidiyoruz

Pınar Karşıyaka Başantrenörü Ufuk Sarıca önce Euroleague C Grubu'nda perşembe günü İspanya'da karşılaşacakları Barcelona Lassa ve ardından hafta sonu İstanbul'daki Fenerbahçe Ülker maçını değerlendirdi.

İki kulvarda arka arka zorlu maçlar oynadıklarını belirten Sarıca sözlerine şöyle devam etti:  ''Özellikle herkesin kayıplar yaşadığı bir haftada kazanarak liderliğimizi sürdürmek moral açısından çok önemli. Hafta içinde oynadığımız Stelmez Zielona Gora ve Gaziantep Royal Halı maçlarında müdafa olarak çok uyumlu olduğumuzu söyleyebiliriz. Bu bizim direncimizi gösteriyor. Ama hücum anlamında ilerleyen günlerde biraz daha akıcı ve formda olmamaz gerekiyor. Bu hafta Euroleague'de Barcelona Lassa ve Türkiye Süper Ligi'nde Fenerbahçe Ülker ile deplasmanda çok zorlu maçlar oynayacağız. Tüm karşılaşmaların sahadaki performansla kazanıldığı ve kaybedildiğine inanıyorum. Böyle bir kapasitemiz var ama elbette çok zor iki deplasmana gidiyoruz. Ayrı ayrı düşünüp ikisini de kazanmak için oynayacağız." 

Öte yandan yeşil kırmızılılarda Justin Anthony Carter ve Juan Palacios'un sakatlıkları sürüyor. 

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da 71 yaşındaki kadın uyuşturucu operasyonunda yakalandı
Sonraki Haber Erten: Bir tek taraftarımızın bile dışarıda kalmasına gönlüm razı olmaz

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?