ANA SAYFA > SPOR > Erten: Bir tek taraftarımızın bile dışarıda kalmasına gönlüm razı olmaz

Erten: Bir tek taraftarımızın bile dışarıda kalmasına gönlüm razı olmaz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Erten: Bir tek taraftarımızın bile dışarıda kalmasına gönlüm razı olmaz

THY Euroleague'de oynayacağı Barcelona deplasmanında bilet krizi yaşan Pınar Karşıyaka'da başkan Ali Erten "Bir tek taraftarımızın bile dışarıda kalmasına gönlüm razı olmaz" dedi.

Başkan Erten, "Barcelona Kulübü, Panathinaikos maçından sonra taraftarımıza çok az bilet vereceğini duyurdu. Taraftarımızın ise bilet talebi çok fazla. Barcelona yönetimi ve konsolosluğumuzla konuşup, bize ayrılan kapasitenin artırılması için yardım isteyeceğim. Bir tek taraftarımızın bile dışarıda kalmasına gönlüm razı olmaz. Ne sonuç alırız bilemiyorum. Barcelona'nın salonu çok küçük, 7500 kişilik" dedi.

Taraftarlarının müsabakaya büyük ilgi gösterdiğini dile getiren Basketbol Şube Başkanı Tamer Ustaoğlu, Barcelona yönetimiyle görüşerek kontenjanın artırlamasını talep edeceklerini söyledi. Başkan Ali Erten'le birlikte yarın Barcelona yönetimini ziyaret edeceklerini belirten Tamer Ustaoğlu, şunları söyledi:"Euroleague kriterlerine göre ev sahibi ekip, rakip takıma istediği kadar bilet verebilir. Futbolda olduğu gibi yüzde 5 ölçüsünde kadar yer ayrılması koşulu yok. Gerek yurt içi, gerekse yurt dışındaki taraftarlarımız maça büyük ilgi gösteriyor. Umarım Barcelona yetkilileri bu talebimize olumlu yaklaşır. İzmir'deki maçta Barcelona'nın bu yönde bir talebi olmamıştı."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Çok zor iki deplasmana gidiyoruz
Sonraki Haber Karşıyaka'da istifa depremi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?