ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Çok daha iyi bir takım olacağımıza eminim

Sarıca: Çok daha iyi bir takım olacağımıza eminim

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Çok daha iyi bir takım olacağımıza eminim

Basketbol Süper Ligi'ne deplasmanda farklı Teksüt Bandırma galibiyetiyle başlayan Pınar Karşıyaka'da Baş Antrenör Ufuk Sarıca mücadeleyi değerlendirdi.

Sarıca'nın değerlendirmesi şöyle: “Yeni sezona yeni bir takımla güzel bir başlangıç yaptık bugün. Açıkçası Bandırma deplasmanları zor deplasmanlardır. Bugün de kağıt üzerinde zor bir karşılaşmaydı ancak sahanın içeriside oyunu kolaya çeviren oyuncularımız ve bir takım vardı. Maçın başından itibaren var olan savunmadaki sertliğimiz ve arzumuz, rakibimize hiçbir şekilde kolay sayı imkanı vermedi ve maçı farklı bir şekilde kazanmamızı sağladı. Sezon başında olmamıza ve yeni bir takım olmamıza rağmen savunmada ortaya koyduğumuz organizasyon beni ayrıca mutlu etti. İlerleyen günlerde çok daha iyi bir takım olacağımıza eminim. Daha fazla çalışarak daha fazla beraber oynayarak çok daha iyi yerlere geleceğiz. Sahadaki isteklerinden ötürü tüm takımımı ve oyuncularımı tebrik ediyorum. Böyle yürekli bir takımın yapamayacağı bir şey yok. Daha fazla zamana ihtiyacımız var. Bu galibiyeti sindirip uzun lig maratonuna hazır olmamız gerekiyor. Şimdi, önümüzdeki hafta oynayacağımız ilk iç saha maçını dört gözle bekliyoruz. Orada tüm taraftarlarımızla buluşacak olmak bizi ayrıca mutlu edecek.”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rektör Hotar ve Başkan Tugay ''Çarşı'' için buluştu
Sonraki Haber Karşıyakalı kızlar 2-2'ye getirdi ama...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?