ANA SAYFA > SPOR > Karşıyakalı kızlar 2-2'ye getirdi ama...

Karşıyakalı kızlar 2-2'ye getirdi ama...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyakalı kızlar 2-2'ye getirdi ama...

Karşıyaka Spor Kulübü voleybol şube yöneticisi merhum Rasih Mardinçelebi anısına düzenlediği “2.Rasih Mardinçelebi Voleybol Turnuvası" sona erdi.

Karşıyaka son maçını da kaybetti ve turnuvayı son sırada tamamladı.
Mustafa Kemal Atatürk Karşıyaka Spor Salonu'nda oynanan karşılaşmada Karşıyaka Satrıyet Belediyespor önünde 2-0 yenik durumua düşmesine karşın harika bir geri dönüşle skoru 2-2'ye getirdiyse de tie break setinde kaybetti: 3-2.
İlk seti 25-13, ikinci seti de 25-14 gibi açık farklarla Sarıyet Belediyespor'a veren Kaf Kaf, 3. seti 25-18 ve dördüncü seti de 25-17 alarak moral buldu. Son sette 15-11'lik galibiyet maçı konuk ekibe getirdi: 3-2. Bu sonuçla Karşıyaka son sırada kaldı. 
Günün diğer maçında İlbank İzmir Büyükşehir Belediyespor'u 3-0 yendi.
Turnuvanın ardından düzenlenen törende İlbank’a plaketini Karşıyaka Voleybol şube yönetilerinden Egemen Dinçer, İzmir Büyükşehir Belediyespor’a Karşıyaka Voleybol Genel Menajeri Halis Oğuz Özlütürk, Sarıyer Belediyespor’a Karşıyaka Voleybol şube yöneticisi Atakan Aygün takdim ederken, Karşıyaka’ya plaketini rahmetli Rasih Mardinçelebi’nin kızı Ekin verdi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Çok daha iyi bir takım olacağımıza eminim
Sonraki Haber Bakanlı, milletvekilli nikah...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?