ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Büyük başarılara imza atmaya hazır ve arzuluyuz

Sarıca: Büyük başarılara imza atmaya hazır ve arzuluyuz

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Büyük başarılara imza atmaya hazır ve arzuluyuz

Eurocup Son32'de üçte üç yapan Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "Büyük başarılara imza atmaya hazır ve arzuluyuz" dedi.

Alınan 3 galibiyetin 2'sini deplasmanda aldıklarını hatırlatan Sarıca, şöyle konuştu:

"Grupta daha 3 maçımız daha var, ancak gruptan lider çıkmak için önemli bir avantajımız var ve bunu da değerlendirmek istiyoruz. Son dönemde sahadaki tempomuz, enerjimiz zor maçlardan galibiyet çıkarmamızı sağladı. Oyuncularımızın oynadığı basketboldan zevk alması, top paylaşması sahada enerjiye dönüştü. Yeni yıldan itibaren önemli bir form seviyesine ulaştık. Bu formumuzla en iyi sonuçları alıyoruz. Önümüzde ligde oynayacağımız Banvit maçı var. Bu maça da iyi konsantre olup, en iyi sonuçla dönmek istiyoruz. Önemli kadroların yer aldığı ligde ve Eurocup'ta büyük başarılara imza atmaya hazır ve arzuluyuz."

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da etiket hilesine zabıta engeli
Sonraki Haber KSK'de Yusuf Şimşek hedefi açıkladı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?