ANA SAYFA > SPOR > KSK'de Yusuf Şimşek hedefi açıkladı

KSK'de Yusuf Şimşek hedefi açıkladı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
KSK'de Yusuf Şimşek hedefi açıkladı

İlk yarıyı play off barajında bitiren Karşıyaka, takımdan ayrılan oyuncuların yerine transfer yasağı yüzünden takviye yapamazken, ikinci yarıdaki zorlu fikstürü dikkate alan yönetim, daha dikkatli adımlar atıyor.

"İlle de ilk 2'ye girip Süper Lig'e doğrudan çıkmak gibi bir planımız yok" diyen Teknik direktör Yusuf Şimşek, "Bizim için öncelikli hedef sezonu play off barajının içinde bitirebilmek. Ben mevcut kadroyla da hedefe ulaşacağına inanıyorum" ifadelerini kullandı.

Pazar günü 17'nci hafta müsabakasında Adanaspor deplasmanına çıkacaklarını hatırlatan Yusuf Şimşeak, "Ardından şampiyonluk yarışındaki Antalyaspor, Elazığspor, Osmanlıspor ve Şanlıurfaspor'la üst üste karşılaşacağız. Elbette tüm maçlarımızı kazanmak isteriz ama ilk yarıda 4 haftada 4 puan almıştık. İkinci yarıda aynı periyotta 5 ya da 6 puan bizim için iyi bir sonuç olur" dedi. Ramazan dışında eksiği bulunmayan Karşıyaka, Antalya kampından Adana'ya cumartesi günü geçecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sarıca: Büyük başarılara imza atmaya hazır ve arzuluyuz
Sonraki Haber Yarıyıl tatilinde çocuğunuzu doğa ile buluşturun

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?