ANA SAYFA > SPOR > Sarıca: Bizim karakterimizde kaybetmek yok

Sarıca: Bizim karakterimizde kaybetmek yok

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sarıca: Bizim karakterimizde kaybetmek yok

TBL Spor Toto Play-off yarı final serisinde Fenerbahçe Ülker'i mağlup ederek 1-0 öne geçen Pınar Karşıyaka'da coach Ufuk Sarıca "Bizim karakterimizde kaybetmek yok" dedi.

Çok karakterli bir takım olduğumuza değinen Ufuk Sarıca sözlerine şu şekilde devam etti; “Finale çıkma maçları oynuyoruz. Karşımızda Avrupa’nın en değerli takımlarından biri var. Bu maçı kazanmayı hakkettik ama son çeyrekte çok hata yaptık ve Fenerbahçe’de maça ortak oldu. Fenerbahçe Ülker Avrupa’nın en değerli kadrolarından biri. Ama bizim bir karakterimiz var ve maç uzatmaya gittiğinde geri adım atmadık. Bizim karakterimizde kaybetmek yok. Son topa kadar mücadele ettik bütün oyuncularımı kutluyorum. Ama adil olmayan düdükler vardı. Bunu söylemeden geçemeyeceğim. Kazansak da bunu söylemeliyiz. İzmir’de oynayacağımız en az 2 maç var. Çok önemli bir avantaj ama sadece 1 maç kazandık. Fenerbahçe bizden çok üstün bir kadro. Biz de hiçbir maçı bırakmıyoruz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya çalışıyoruz”

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Girne açık basketbol sahası, çok amaçlı spor salonu oluyor...
Sonraki Haber Klasik müziğin süperstarı gönülleri fethetti

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?