ANA SAYFA > SPOR > Girne açık basketbol sahası, çok amaçlı spor salonu oluyor...

Girne açık basketbol sahası, çok amaçlı spor salonu oluyor...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Girne açık basketbol sahası, çok amaçlı spor salonu oluyor...

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu yapmak için çalışma başlattı.

Karşıyaka Belediyesi, Girne Kültürpark içerisinde çok amaçlı bir spor salonu yapmak için çalışma başlattı. Yılda 5 bin kişinin faydalanacağı salonda, cimnastik, fitness ve step gibi alternatif spor branşlarında hizmet verilecek.
Girne Kültürpark (eski Lunapark) içerisinde açık basketbol sahasının bulunduğu 470 metrekarelik alanı çok amaçlı spor salonuna çevirecek olan belediye, alternatif spor branşlarına ilgi duyan sporculara da ev sahipliği yapılacak. Çok amaçlı salonda jimnastik, fitness ve step başta olmak üzere pek çok branşta hizmet verilecek.

Geçtiğimiz günlerde ihalesi tamamlanan proje için, kısa süre sonra temel atılacak. Karşıyaka’nın bir spor kenti olduğunu söyleyen Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, çok amaçlı spor salonu sayesinde kentteki jimnastik sporu ve diğer branşların salon ihtiyacının büyük oranda karşılanacağını söyledi. Başkan Akpınar “Karşıyaka bir spor kenti ve bu alanda marka değerimizi artırmak için çalışıyoruz. Popüler sporlar kadar, alternatif branşlara da önem vererek her yaştan vatandaşımıza spor yaptırıyoruz. Belediye Spor bünyesindeki branş sayımızı da bir yılda 3’ten 10’a çıkardık” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka, Fenerbahçe Ülker'i uzatmada yendi...
Sonraki Haber Sarıca: Bizim karakterimizde kaybetmek yok

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?