ANA SAYFA > GÜNDEM > Sancaklı Mehmet Yıldırım'ı bağrına bastı

Sancaklı Mehmet Yıldırım'ı bağrına bastı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sancaklı Mehmet Yıldırım'ı bağrına bastı

İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkanı adayı Mehmet Yıldırım, Sancaklı Mahallesi (Köyü) ziyaretinden son derece memnun ayrıldı. Adeta kendisini 60 haneli köyün bağrına bastığını söyleyen Yıldırım mahalle sakinleriyle zeybek oynadı.

Kasrşıyaka'da ittifaktan ayrı olarak belediye başkanlığı ve belediye meclisi üyeliği seçimleri için bağımsız hareket eden İYİ Parti'nin Karşıyaka Belediye Başkanı Mehmet Yıldırım ile İYİ Parti Karşıyaka Belediye Meclisi adayları Karşıyaka'nın büyükşehir yasasıyla mahalleye dönüşen Sancaklı Köyü'ne gitti.
Seçim çalışmalarını burada sürdüren ve 60 haneli köyde büyük ilgiyle karşılanan Mehmet Yıldırım kendisi şerefine kurulan köy sofrasında yemek yedi ve köylülerin ısrarını kıramayıp zeybek oynadı.
Sancaklı'da kendisi ve meclis üyesi arkadaşlarına gösterilen ilgiden son derece mutlu olduğunu ifade edebn Mehmet Yıldırım, "Sancaklı bizi bağrına bastı. Biz de seçildikten sonra onları bağrımıza basacağız. Hak ettikleri hizmetleri getireceğiz" dedi.
Şerefine kurulan sofrada yemek yiyen İYİ Parti Karşıyaka Belediye Başkan Adayı Mehmet Yıldırım "hizmet ayağa gelecek" diyerek, projeleriyle ilgili de ayrıntılı açıklamalarda bulundu.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Ayda Maç’tan diğer adaylara açık çağrı...
Sonraki Haber Kızılay Karşıyaka Şubesi sosyal sorumlulukta önde

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?