ANA SAYFA > GÜNDEM > Ayda Maç’tan diğer adaylara açık çağrı...

Ayda Maç’tan diğer adaylara açık çağrı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Ayda Maç’tan diğer adaylara açık çağrı...

AK Parti Karşıyaka Belediyesi Başkan Adayı Ayda Maç’tan açık çağrı… Maç, diğer partilerin adaylarıyla sadece Karşıyaka’nın sorunlarının ve projelerin konuşulacağı bir programda tartışmak istediğini Radyo Trafik İzmir canlı yayınında açıkladı.

AK Parti Karşıyaka Belediyesi Başkan Adayı Ayda Maç, Karşıyaka’nın sorunlarını, çözüm önerilerini ve projelerini Esra Balkanlı’ya anlattı. Kadınlara yönelik projeleri dikkat çeken Maç, diğer partilerin Karşıyaka adaylarıyla yerel seçim öncesi aynı platformda tartışmak istediğini de ilk kez Radyo Trafik İzmir mikrofonlarından paylaştı.

Karşıyakalıların; “Artık yeter, hizmet istiyoruz.” dediğinin altını çizen Ayda Maç, yerel seçimlerde genel olarak artık partiye bakılmadığını söyledi. Maç, ‘Atatürk’, ‘demokrasi’, ‘cumhuriyet’, ‘kale’ söylemleriyle seçim yürütmenin doğru olmadığını belirterek, “Bu dönem o dönem değil. Ortak değerlerimiz bu kadar basit ortaya konularak seçim malzemesi yapılamaz. Bir vatandaş olarak buna itiraz ediyorum. Ben de cumhuriyet kadınıyım. Ben de demokrasiden yanayım, Atatürk ilkeleriyle büyüdüm. Karşıyakalıda aksi söz konusu olamaz. Sadece projelerle konuşalım.” ifadelerini kullandı. 

AK Parti Karşıyaka Belediyesi Başkan Adayı Maç, diğer partilerin adaylarına Radyo Trafik İzmir aracılığıyla açık çağrıda bulundu: 
“Karşıyaka’ya nasıl katkı sağlarız onları değerlendirelim. Parti gözetmeden aynı platformlara çıkarak birlikte konuşalım. Diğer adaylarla sadece projelerin, sorunların, çözüm önerilerinin konuşulacağı ortak bir yayına hazırım. Karşıyaka için bunu yaparım.”

“Karşıyaka'nın çok büyük sorunları var.” diyen Ayda Maç, bunların başında ulaşım, otopark ve sosyal donatı eksikliğinin geldiğini bildirdi. Karşıyaka İskelesinin önünde bir trafik kaosu olduğuna vurgu yapan Maç, “Tramvayla birlikte kaos daha da arttı. Yaya güvenliği yok. Trafik problemimiz de var. 350 metre mesafedeki yolu battı-çıktı yaparak projelendirdik. Üstüne ise 20 bin metrekarelik bir meydan kazandıracağız. Herkes konuşuyor ama icraat önemli. Karşıyaka Çarşının sonundaki kamu binalarını 


tek bir noktaya toplamayı planlıyoruz. Böylece burada da 19 bin 500 metrekarelik bir meydana kavuşacağız. Alanın altını otopark yapacağız, sorun çözülecek. Bostanlı Pazar yerini kapalı hale getirme projemiz var. Burası haftanın 7 günü kullanılmalı. Altına 400 araç kapasiteli bir otopark yapacağız. Otopark ücretsiz olacak. Bostanlı İskelesinin önündeki yolu da alttan geçireceğiz. İskelenin önündeki meydanı konser ve festival alanı yapacağız. Ayrıca Karşıyaka açıklarında unutulmuş, atıl bir ada var. Burada bir "Tema Ada" oluşturmak istiyoruz. Her türlü aktivitenin olduğu adaya deniz-taksilerle ulaşılacak.” şeklinde konuştu.

Ayda Maç, söz verdikleri projelerin hepsini 5 yıl içerisinde bitireceklerinin garantisini verdi. Sürekli sahada olacağını kaydeden Maç, “Bu işler makamdan yürütülecek işler değil. Uygulamanın başında olmazsanız başarılı olamazsınız. Çok güzel geri dönüşler alıyoruz. İnsanlar sorunları biriktirmiş ve bıkmış. Bazıları sabretmiş ancak sabırlar tükenmiş. Çok fazla serzenişte bulunuluyor. Hiç el atılmamış mahallelerimiz var. Biz çok emek veriyoruz, söylediklerimizi yapmaya geliyoruz. Parti önemli değil, önemli olan hizmet edecek, Karşıyaka'ya en fazla katkı sağlayacak olan göreve gelsin. Karşıyakalılara sesleniyorum; lütfen partiler değil adaylar yarışsın ve iyi olan kazansın.” diye konuştu.

Kadınlara yönelik projeleri de dikkat çeken AK Parti Karşıyaka Belediyesi Başkan Adayı Ayda Maç, bir kadın meclisi kuracaklarını, bu mecliste her mahalleden temsilciler olacağını ve üyelerin aralarından seçecekleri başkanın, Karşıyaka Belediyesi Başkan Yardımcısı olarak göreve başlayacağını da sözlerine ekledi.
 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İduğ sevgisi mitinge döndü
Sonraki Haber Sancaklı Mehmet Yıldırım'ı bağrına bastı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?