ANA SAYFA > SPOR > Şampiyon ragbiciler yeni yıla "mangal keyfi" ile girdi...

Şampiyon ragbiciler yeni yıla "mangal keyfi" ile girdi...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Şampiyon ragbiciler yeni yıla

Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonu Bostanlıspor bayan ragbi takımı, yeni yıla Bostanlı'da mangal keyfi yaparak girdi.

Kuruldukları ay Kahramanmaraş'ın Pazarcık İlçesi'nde yapılan Türkiye Şampiyonası'nda final oynayan ve şampiyonluğu uzatmadaki "altın gol" ile kaybeden Bostanlıspor, bir yıl sonra Buca'da yapılan 2014 Türkiye Bayanlar Ragbi Şampiyonası'nda fırtına gibi esti ve son 3 yılın şampiyonu Samsun'u finalde hezimete uğratarak, "yenilmeden ve gol yemeden" şampiyon oldu.
2015 yılında hedeflerinin Avrupa'da oynamak olduğunu ifade eden Bostanlıspor Bayan Ragbi takımı, yeni yılın ilk günlerinde Bostanlıspor Gode Cengiz Spor Tesisleri'nde bir araya geldi ve yeni yılı Bostanlı'da mangal ziyafetiyle karşıladı.


Bostanlıspor Kulübü Koordinatörü ve Ragbi Takımları Teknik Sorumlusu H. Kaya Gücü'nün sürpriz partisiyle bir araya gelen şampiyon ragbiciler, "başkanımız Avni Erboy bize her konuda büyük destek veriyor. Geçen sezon Kahramanmaraş dönüşünde kendisine şampiyonluk sözü vermiştik. Bunu da yerine getirdik. Yeni yılda hedefimiz Avrupa'da yarışmak. Bunun için de çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Kaya Hoca bizi toplantı yapacağız diye kulübe davet etti. Sonunda hoş bir sürpriz de oldu ve yeni yılın ilk günlerinde mangal partisiyle moral depoladık" dediler.
Bostanlıspor Kulübü Koordinatörü H. Kaya Gücü, Bostanlıspor'un sadece ragbide değil, mücadele edeceği her branşta iddialı olduğunu belirterek, "Bu yıl basketbol, erkek ve bayan ragbi, futbol, yüzme, tenis branşlarında hamle yapacağız. Olimpik sporlara ağırlık vererek, 3 branş daha ekleyerek tescilli branş sayımızı 25'e çıkaracağız. Başkanımız Avni Erboy ve arkadaşlarının özverili çalışmaları bize güç ve moral veriyor. Başarı iyi bir ekip olmamızdan kaynaklanıyor. Biz Bostanlıspor olarak büyük ve yıkılmaz bir aileyiz" dedi. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Akpınar: Karşıyaka Stadı için halk oylaması yapalım...
Sonraki Haber Bostanlıspor basketbolda Bursaspor hazırlıkları hız kazandı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?