ANA SAYFA > SPOR > ŞAMPİYON KIZLARDAN AKPINAR’A ZİYARET

ŞAMPİYON KIZLARDAN AKPINAR’A ZİYARET

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
ŞAMPİYON KIZLARDAN AKPINAR’A ZİYARET

Karşıyaka Belediye Başkanı Hüseyin Mutlu Akpınar, Türkiye Ligi'ni Şampiyon tamamlayan Bostanlıspor Bayan Rugby takımını makamında ağırladı.

Şampiyon kızlara plaket takdim eden Başkan Akpınar "Karşıyaka'yı sporun başkenti yapacağız. Her branşta başarıyı yakalamak için elimizden gelen desteği vereceğiz" dedi

BAŞARI SÖZÜ VERDİLER
Başkanlık makamında gerçekleşen ziyarete Bostanlıspor Kulübü Başkanı Avni Erboy, antrenörler ve rugby oyuncuları katıldı. Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar takıma plaket ve spor çantası hediye etti. Bayan rugby oyuncuları, gelecek yıllar için de şampiyonluk sözü verdi, destek istedi.

YENİ TESİSLER KAZANDIRACAĞIZ
Sporun her türlüsünü destekleyeceklerini ve geliştireceklerini söyleyen Başkan Hüseyin Mutlu Akpınar "Karşıyaka bir spor kentidir ve her branşta şampiyonluk kovalayan takımları vardır. Karşıyaka'nın sporda marka olması için çalışacağız. Ilçemize ciddi tesisler kazandıracağız” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber HASRETİN İKİ YAKASINDA MUHTEŞEM BULUŞMA
Sonraki Haber DERİ'N FİKİRLERDE FİNALE YAKLAŞILDI...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?