ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Sahnelerin beyefendisine alkış yağmuru

Sahnelerin beyefendisine alkış yağmuru

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sahnelerin beyefendisine alkış yağmuru

Sahnelerin beyefendisi olarak tanınan Hüseyin Tolu, Avni Anıl’ı Anma Konserinde alkış yağmuruna tutuldu

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde Tülov Vakfı Türk Müziği Korosu ile gerçekleştirilen İzmirli bestekar büyük usta “Avni Anıl’ı Anma Konserinde 1200 kişilik salonda yer bulamayanlar konseri ayakta izledi  
30 yıldır Türk Müziğine hizmet veren 50 kişiden oluşan Tülov Vakfı Türk Müziği Korosu, İzmirli Bestekar Avni Anıl şarkılarından oluşan bir repertuvar ile müzikseverlerle buluştu.  Koronun son üç yıldır şefliğini yapan Hüseyin Tolu izleyicilerden aldıkları olumlu tepkiden çok memnun kaldıklarını belirterek şunları söyledi. “Öncelikle koroda görev yapan hepsi birbirinden değerli ve kıymetli koro üyesi hanımefendi ve beyefendilere, bizleri yağmurlu bir İzmir akşamında yalnız bırakmayan 1200 kişilik salonu hıncahınç doldurup konser bitimine kadar güzel gönülleriyle alkışlayan mûsıki gönül dostlarımıza, İzmir’in en iyi sahnesine sahip Adnan Saygun Kültür Merkezi’nin sahnesini bizlere tahsis eden İBB Başkanımız Sayın Tunç Soyer’e, maddi ve manevi olarak arkamızda ve yanımızda olduğunu fazlasıyla hissettiren ve koromuza tüm bu güzel imkanları sunan Tülov Vakfı Yönetim Kurulu Başkanımız Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir  Beyefendi ve de tüm yönetim kuruluna, katkıda bulunan herkese teşekkür ederiz.”
“Yağmurlu İzmir akşamında keyifli bir konser oldu”
Konseri sonuna kadar büyük bir keyifle izlediklerini belirten izleyiciler, “Bu yağmurlu İzmir akşamında İzmirli Bestekar Avni Anıl’ın şarkılarını dinlemekten büyük bir keyif aldık. Keyifli bir konser oldu. Koronun ve şef Hüseyin Tolu’nun sahnedeki performanslarına hayran kaldık. Hüseyin Tolu ’ya boşuna sahnelerin beyefendisi denmediğini gördük. Katkısı olan herkese çok teşekkürler “dedi.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 1 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber İZTO’da gündem: Çocuk hakları
Sonraki Haber Karşıyaka’da öğrencilere karnelerini Karşıyaka protokolü verdi

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?