ANA SAYFA > EĞİTİM > Karşıyaka’da öğrencilere karnelerini Karşıyaka protokolü verdi

Karşıyaka’da öğrencilere karnelerini Karşıyaka protokolü verdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka’da öğrencilere karnelerini Karşıyaka protokolü verdi

2023-2024 Eğitim Öğretim yılının 1. Dönemin sona ermesi nedeniyle Karşıyaka’da bulunan okullarda eğitim öğretim gören 46.600 öğrenciye karneleri verildi.

Karşıyaka’da 139 Eğitim Öğretim kurumuna devam eden 46.600 öğrenciye dönem sonu karneleri dağıtıldı.
Karşıyaka Türkbirliği İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, Ege Deniz Bölge Komutanı Dz. Kd. Albay Ertan Engerek, Karşıyaka Cumhuriyet Başsavcısı Ali Rıza San,  İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu, İlçe Emniyet Müdürü Ercan Kaçanoğlu, İlçe Jandarma Komutanı Ahmet Karaman, İlçe Tarım Orman Müdürü Bülent Üngür, Okul Müdürü Sibel Özer, İlçe Sosyal Hizmetler Müdürü Müge Hanay Ünveren, İlçe Milli Eğitim şube müdürü Kumray Cin, öğretmenler, veliler ve öğrenciler katıldı.
Törende Karşıyaka Kaymakamı Özkan Demir, İlçe Milli Eğitim Müdürü Kadir Kadıoğlu ile Okul Müdürü Sibel Özer birer konuşma yaptı.
Kaymakam Özkan Demir öğrencilere tatilde bol bol kitap okumalarını tavsiye ederek yaptığı konuşmada şunları söyledi. “Kendinizi geliştirmeye özen gösterin. Unutmayın ki bugün dünü ile aynı olan zarardadır. Hepiniz bizim için ayrı bir değersiniz. Bir tomurcuk, bir ışık aydınlık yarınlarımızsınız. Vatanınızı, milletinizi sevip yükselmesi için çalışın. Unutmayın ki bilgi size güç verir, saygıyı karakterinizle kazanırsınız. Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ün İlköğretim davası, insan olma, millet olma davasıdır. Sözünü unutmayalım. Eğitim ülkelerin geleceğini belirler…”
Etkinliğin sonunda Kaymakam Demir ve beraberindekiler sınıflara gidip öğrencilere karneleri ve hediyelerini verdi.
Özel sınıftaki hafif otizmli 1 sınıf öğrencisi Çağan Sopa’nın karnesini ve hediyesini Kaymakam Demir verirken, Ege Deniz Bölge Komutanı Dz. Kd. Albay Ertan Engerek te komutanlığın adının yer aldığı şapkayı takarak birlikte hatıra fotoğrafı çekti.
Karne dağıtımından sonra Kaymakam Özkan Demir ve beraberindekiler öğretmenler odasına geçerek öğretmenlerle bir süre sohbet etti.
Haber ve fotoğraf: Yılmaz DURMAZ

HABERE AİT RESİMLER

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sahnelerin beyefendisine alkış yağmuru
Sonraki Haber Yarıyıl tatilinin heyecanı Karşıyaka’da yaşanacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?