ANA SAYFA > ÇEVRE > Sahillerde iğne atsan yere düşmeyecek...

Sahillerde iğne atsan yere düşmeyecek...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sahillerde iğne atsan yere düşmeyecek...

Aşırı sıcaklar nedeniyle yerli ve yabancı turistler sahilleri doldurdu. Plajlarda adım atacak yer kalmazken bazı beach clublar serinletici köpük partisi düzenledi.

Sahil şeridi son bir hafta içerisinde artan hava ve deniz suyu sıcaklığı nedeniyle sahiller yerli ve yabancı turist akınına uğradı. 40 derecenin üzerinde hava ve 20 derece deniz suyu sıcaklığının ölçüldüğü Bodrum'un Kumbahçe, Paşatarlası, Gümbet ve Bitez plajları turistlerle doldu sahillerde adım atacak yer kalmadı. Aşırı sıcaklardan kavrulan turistlerin serinlemesi amacıyla Gümbet Plajı'ndaki Alora Beach Clup'ta soğuk köpük partileri düzenlenmeye başladı. Yerli ve yabancı turistler müzik eşliğinde köpük partisinde dans etti, eğlendi.
BODER Başkanı Halil Özyurt yaptığı açıklamada "Turizm sezonunda Bodrum için hareketlilik biraz geç başlamış olabilir ama şu anda tesislerimizdeki doluluk oranı yüzde 100'lere ulaştı. Bu nedenle bayramda Bodrum'a gelecek olan özellikle yerli turistlerimize, tatilde sıkıntı yaşamamaları için mutlaka rezervasyon yaptırarak gelmelerini öneriyoruz" dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bir nikah iki düğün
Sonraki Haber Karşıyaka'yı gelincikler aydınlatacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?