ANA SAYFA > MAGAZİN > Bir nikah iki düğün

Bir nikah iki düğün

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Bir nikah iki düğün

Karşıyaka Belediye Tiyatrosu Genel Sanat Yönetmeni Zekeriya Hocalar’ın Üsteğmen oğlu Kaan Hocalar Karşıyaka Nikah Sarayı’nda düzenlenen sade bir nikah töreni ile hayatını matematik öğretmeni Fulya Sözmen ile birleştirdi.

İzmir’de kıyılan nikahtan sonra damadın merhum anne yakınlarının yaşadığı İstanbul ve babasının memleketi Kosova Prizren kentinde çifte düğün yapılacak.

Karşıyaka Belediyesi eski Başkanı ve Bosna Hersek Fahri Konsosu Kemal Baysak ile gelinin teyzesi Nesibe Demir’in şahitliklerini yaptığı nikah törenine seçkin davetli topluluğu katıldı.Küçüklüğünde KSK’nin alt yapısında top koşturan, Karşıyaka Belediye Tiyatrosu’nda sahne alan, Karşıyaka İlköğretim Okulu Mezunu Kaan Hocalar ilk görev yeri Lüleburgaz’da gönlünü kaptırdığı Fulya Sözmen ‘le dünya evine girerken gençlerin mutlulukları yüzlerine yansıdı. Damadın yeni görev yeri nedeniyle KKTC’de yaşayacak olan gençler “Çok heyecanlıyız. Nikah töreninde bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ediyoruz. Nikah bitti, şimdi de düğün törenlerine hazırlıklar başladı. Yaz tatilimiz törenlerle geçecek. Ancak dostlarımız ve sevenlerimizle bir arada olacağımızdan çok mutluyuz” dedi

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Bosna'daki sel mağdurlarına İzmir'den 2.yardım atağı
Sonraki Haber Sahillerde iğne atsan yere düşmeyecek...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?