ANA SAYFA > İZMİR > Sağlıkçılar, sağlık için pedal çevirdi

Sağlıkçılar, sağlık için pedal çevirdi

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlıkçılar, sağlık için pedal çevirdi

İzmir Halk Sağlığı Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Programlar Şubesi tarafından 14 Mart Tıp Bayramı etkinlikleri kapsamında 16 Mart 2017 günü hareketli yaşama dikkat çekmek, halkta farkındalık yaratmak ve koruyucu sağlık çalışanları olarak halka örnek olmak amacıyla düzenlenen “Bisiklet Turu Etkinliği” Konak Saat kulesi önünden başlayarak İnciraltı Kent Ormanı’nda son buldu.

Etkinliğe İzmir Halk Sağlığı Müdürü Uzm. Dr. Mustafa KIRLANGIÇ, Halk Sağlığı Müdür Yardımcısı Uzm. Dr. Evrim VURAN BÖLÜKBAŞI ve Halk Sağlığı Müdürlüğü çalışanları haricinde tandem bisikletiyle Eşpedal Derneği, Cuma Akşamları Bisiklet Topluluğu (CAT), İzmir Bisikletli Kadınlar Topluluğu, İzmirli Pedalperest Kadınlar Topluluğu ve halktan katılım sağladı.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Lütfen!..
Sonraki Haber Karşıyaka'daki şehit ailelerini ziyaret ettiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?