ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'daki şehit ailelerini ziyaret ettiler

Karşıyaka'daki şehit ailelerini ziyaret ettiler

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'daki şehit ailelerini ziyaret ettiler

18 Mart Şehitler Günü anma nedeni ile Karşıyaka’da bulunan şehit aileleri ziyaret edildi.

Karşıyaka Kaymakam Sadettin Yücel, beraberinde Ege Deniz Bölge Komutanı Deniz Albay Hasan Çankaya, İlçe Emniyet Müdürü Serkan Ergüzel, İlçe Jandarma Bölük Komutanı Kıdemli Başçavuş Ahmet Karaman, Sosyal Yardımlaşma Vakfı Müdürü Muhittin Edirne ile Karşıyaka’daki şehit ailelerini ziyaret etti.
Kaymakam Yücel, Devletin ve vatanın bölünmez bütünlüğü için canlarını feda eden şehitlerin haklarının asla ödenemeyeceğini belirterek, şehitlerin aile ve yakınlarının devlete ve millete emanet olduğunu söyledi. Şehitliğin en kutsal mertebe olduğunu, bütün şehit ailelerinin de şehit ailesi gururu ve onurunu en iyi şekilde taşıdıklarını kaydeden Kaymakam Yücel “Bizler ne yapsak vatan ve bayrak uğruna, evlatlarını şehit veren ailelerin acısını dindiremeyiz. Ancak bize şehitlerden bir emanet olarak kalan bütün şehit ailelerimiz ile vücudundan bir uzvunu vatan uğruna kaybetmiş gazilerimizin her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyoruz. Şehit ailelerimiz ve gazilerimizin her türlü sıkıntı ve sorunlarının giderilmesi için elimizden gelen bütün gayreti gösteriyoruz, göstereceğiz. Devletimizin imkanları kendilerinin hizmetindedir” dedi.

Haber ve fotoğraflar: Yılmaz DURMAZ /www.karsiyakahaber.com

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Sağlıkçılar, sağlık için pedal çevirdi
Sonraki Haber KSK'de Gümüşhane galibiyet primleri ödendi...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?