ANA SAYFA > İZMİR > Sağlık Halk Kongresi 16-17 Mart’ta Bornova’da gerçekleştirilecek

Sağlık Halk Kongresi 16-17 Mart’ta Bornova’da gerçekleştirilecek

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlık Halk Kongresi 16-17 Mart’ta Bornova’da gerçekleştirilecek

Ege Üniversitesi ile Bornova Belediyesi işbirliğinde üçüncü kez gerçekleştirilecek olan Sağlık Halk Kongresi yarın başlıyor. Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’nde sekiz oturum şeklinde gerçekleşecek kongre iki gün sürecek. Böylesi önemli bir organizasyonu Ege Üniversitesi gibi 62 yıllık geçmişe sahip köklü bir kurumla birlikte yapmanın kendilerine gurur verdiğini söyleyen Başkan Olgun Atila, tüm Bornovalıları Kongre’ye davet etti.

Ege Üniversitesi Tıp Fakültesi Endokrinoloji ve Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı’nca her yıl düzenlenen Sağlık Halk Kongresi, bu yıl üçüncü kez Ege Üniversitesi ile Bornova Belediyesi işbirliğinde gerçekleşecek. Kongre, 16-17 Mart olmak üzere iki gün sürecek.

Bornova Belediyesi Kültür Merkezi’ndeki Kongre, 17 Mart Perşembe günü saat  13.00’da başlayacak. Kongre’de, uzman 11 isim alanları ile bilgi verip, vatandaşların sorularını cevaplayacak. Gluten,  reflü, mikrobiyota, çarpıntı, ağız- diş sağlığı, implantlar, otizm, D vitamini, menopoz, sağlıklı yaşam için egzersiz gibi başlıklarla yedi oturum gerçekleştirilecek.

Evde Yaşlı, Gebe, Lohusa ve Bebek Bakım başta olmak üzere sağlık alanında pek çok örnek çalışmayı yürüten Bornova Belediyesi olarak, böylesi önemli bir organizasyona üçüncü kez ev sahipliği yapacak olmanın onurunu ve mutluluğunu yaşadıkların söyleyen Başkan Olgun Atila, tüm Bornovalıları Kongre’ye davet etti. Başkan Atila, Böylesi önemli bir organizasyonu Ege Üniversitesi gibi 62 yıllık geçmişe sahip köklü bir kurumla birlikte yapmak bize gurur veriyor” dedi.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Renkli kadınlar hakları için koştu
Sonraki Haber Sertel: Başbakan’ın oğlu Erkan Yıldırım’ın Hollanda’da yatırımı var mı?

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?