ANA SAYFA > SAĞLIK > Sağlık çalışanlarına çeviri desteği

Sağlık çalışanlarına çeviri desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Sağlık çalışanlarına çeviri desteği

Ege Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi (EGESEM) katılımcılarına yabancı dil alanında çeviri desteği sağlamaya devam ediyor. EGESEM’in Dil Eğitim Programı içerisinde yer alan “İngilizce’ den Türkçe’ ye Tıbbi Çeviri” eğitimi başlıyor. Eğitime katılmak isteyenler www.egesem.org ya da (232) 483 53 64 nolu telefondan kayıt yaptırabiliyor.

Çeşitli eğitim dallarına farklı eğitim seçenekleri sunan EGESEM, “İngilizce’den Türkçe’ye Tıbbi Çeviri” eğitimi ile sağlık çalışanlarına hizmet sunacak. Sağlık çalışanlarına özel tıbbi çeviri kursu 17 Aralık Çarşamba günü başlıyacak.

Eğitmenliğini Ege Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Nevbahar Turgan’ın üstleneceği eğitim 6 hafta sürecek. Eğitim süresince diş hekimliği, eczacılık, veterinerlik, hemşirelik gibi meslek dallarında eğitim gören ya da bu alanlarda çalışan kişilerin İngilizce kaynaklardan daha etkin bir biçimde yararlanmaları sağlanacak. Bunun yanı sıra katılımcılara uygulama metinleri aracılığıyla çeviri becerisi kazandırılacak. Toplam 12 saat süren eğitim Ege Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi EGESEM Eğitim Salonu’nda gerçekleştirilecek. Eğitim sonunda “EGESEM Logolu Katılım Belgesi” verilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Saint-Josephliler’den Geri Dönüşüm Korusuna 1000 Fidan
Sonraki Haber Alsancak Stadı için yeni öneri...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?