ANA SAYFA > SPOR > Rüzgarın müzikle dansı Alaçatı'da başlıyor

Rüzgarın müzikle dansı Alaçatı'da başlıyor

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rüzgarın müzikle dansı Alaçatı'da başlıyor

Dünya çapında büyük bir heyecanla takip edilen PWA Windsurf Dünya Kupası yarışlarının Türkiye ayağı olan Pegasus Airlines PWA Windsurf Dünya Kupası, bu yıl 17-22 Ağustos tarihlerinde dünyanın dört bir yanından gelen en hızlı windsurfçüleri Alaçatı’da ağırlayacak.

Çeşme Belediyesi ev sahipliğinde ve Türkiye Yelken Federasyonu’nun desteği ile Alaçatı’da, Dünya Kupası’nın erkeklerde 4., kadınlarda ise 2. ayak yarışları gerçekleşecek.

Dünya Kupası turunda erkeklerde Antoine Albeau kadınlarda ise Sarah Quita Offringa liderliğini sürdürüyor. Kadınlar Dünya turunda ikinci sırada yer alan Lena Erdil ile üçüncü sıranın sahibi Fulya Ünlü’nün yanı sıra Çağla Kubat’ın da derece için gösterdiği müthiş mücadele Alaçatı’da devam edecek.

Windsurf tutkunlarına dünyanın en hızlı windsurfçülerini yerinde izleme imkanı sunacak olan festival, 22 Ağustos’ta düzenlenecek ödül töreni ile son bulacak.

Organizasyonunu Sportworks’ün üstlendiği Pegasus Airlines Surf & Sound Spor ve Müzik Festivali kapsamında izleyiciler festival alanında gerçekleşen dans yarışması, canlı langırt gibi pek çok aktiviteye katılabilecek. Ödül töreninin yapılacağı 22 Ağustos Cumartesi günü gazeteci-yazar Oben Budak’ın DJ kabinine geçtiği Pegasus Airlines Surf & Dance Party ile keyifli anlar yaşayabilecek.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Çocuklar yaz kurslarını çok sevdi
Sonraki Haber Urla'nın doğal mirasları konuşuldu

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?