ANA SAYFA > İZMİR > Rotaract Günü coşkuyla kutlandı

Rotaract Günü coşkuyla kutlandı

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Rotaract Günü coşkuyla kutlandı

Uluslararası Rotary 2440. Bölge Rotaract Temsilciliği, İzmir Büyükşehir Belediyesi, Konak Belediyesi, Redbull ve Vestel desteği ile Rotaract Günü etkinliği hayata geçirildi.

“Kendinden Önce Hizmet” sloganıyla Türkiye’de gönüllülük esasıyla çalışan, toplumsal,mesleki,kişisel ve uluslararası alanlarda çeşitli projeler ve etkinlikler düzenleyen Rotaract kulüpleri; Afet Eylem Çadırı, Dilek Ağacı ve Kamu hizmeti kampanyaları  gibi projelerini tanıtırken İzmir Büyükşehir Belediyesi Pop Orkestrası eşliğinde  yüksek bir katılım ile Rotaract Günü etkinliğini gerçekleştirdi. 

 

5 Nisan Pazar Günü, İzmir Alsancak Dominik Caddesi’nde  U.R 2440. Bölge Rotaract Temsilcisi Can Sezici’nin açılış konuşması ile başlayan etkinlik, dostluk yoluyla birlik,beraberlik ve dayanışmanın önemine dikkat çekmek isteyen Rotaract kulüpleri üyelerinin proje tanıtımları ile son buldu. 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyakalılar ödüllerini bugün alıyor...
Sonraki Haber Menderes’te anne ve bebeklere belediye desteği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?