ANA SAYFA > İZMİR > Menderes’te anne ve bebeklere belediye desteği

Menderes’te anne ve bebeklere belediye desteği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Menderes’te anne ve bebeklere belediye desteği

Menderes Belediyesi tarafından uygulamaya konulan Evde Sağlık Hizmetleri kapsamında yeni doğan hizmeti ve hoş geldin bebek uygulaması ile ilçedeki bebekler ve annelerin sağlık kontrolleri belediyenin sağlık ekibi tarafından gerçekleştiriliyor. Uygulama ilçede büyük ilgi görüyor.

Menderes Belediyesi’nin sosyal belediyecilik anlayışıyla hayata geçirdiği ve kısa sürede önemli çalışmalara imza atılan Evde Sağlık Hizmetleri, yeni doğan hizmeti ve hoş geldin bebek uygulaması ile dikkat çekiyor. İlçedeki gebelere, lohusa ve yeni doğanlara yönelik gerçekleştirilen yeni doğan hizmeti ile gebelerin periyodik gebe muayenesi, beslenme ve doğuma hazırlık eğitimleri ile bütün tetkik ve tahlilleri ücretsiz olarak Menderes Belediyesi tarafından sağlanırken, hoş geldin bebek uygulaması ile hayata merhaba diyen minik kalpler unutulmuyor. Uygulama kapsamında bebekler için hazırlanan özel hediyeler, belediye ekipleri tarafından evlere yapılan ziyaretlerde hediye ediliyor. Bir ebe ve bir hasta bakım elemanıyla birlikte yapılan ziyarette ayrıca bebeklerin temel bakım eğitimleri ve sağlık taraması da yapılıyor. Yapılan bakımların hepsi periyodik olarak takip sistemine işleniyor. 

Ailemizin yanındayız

Evde Sağlık Hizmetlerinin uygulamaya girdiği günden itibaren Mendereslilere önemli katkılar sağlandığını kaydeden Menderes Belediye Başkanı Bülent Soylu, “ Menderes Belediyesi olarak kimsesizlerin kimsesi, sessiz çoğunluğun sesi olacağız demiştik ve bu söylemimizi yerine getiriyoruz.  Menderesli kardeşlerimiz bizim ailemiz. Ve biz ailemizin her zaman yanındayız. Onlar için ne yapsak az. Menderesli kardeşlerimin ailesinden biri gibi, sorumluluk sahibi olmayı görev bilerek hizmete açtığımız Evde Sağlık Hizmetleri uygulamamız kapsamında birçok çalışmayı hayata geçirdik. Bu çalışmalar arasında yer alan yeni doğan hizmeti ve hoş geldin bebek uygulamamız projemizin önemli ayaklarından birisini oluşturuyor. Uygulama kapsamında hayata gözlerini açan minik kalplerimizin ve annelerinin de belediye olarak yanlarında oluyoruz. Yeni doğan hizmetimiz ile gebelerimizin periyodik gebe muayenesi, beslenme ve doğuma hazırlık eğitimleri ile bütün tetkik ve tahlilleri ücretsiz olarak belediyemiz tarafından sağlanırken, hoş geldin bebek uygulamamız ile minik yavrularımız için hazırlanan özel hediyeler, yine belediye ekiplerimiz tarafından evlere yapılan ziyaretlerde hediye ediliyor. Bir ebe ve bir hasta bakım elemanımızla birlikte yapılan ziyaretlerde ayrıca minik yavrularımızın temel bakım eğitimleri ve sağlık taraması da yapılıyor. Yapılan bakımların hepsi periyodik olarak takip sistemine işlenerek, bakımlarına destek olunuyor “ diye konuştu.

 
PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Rotaract Günü coşkuyla kutlandı
Sonraki Haber Öğrenciler için dünyanın müziği

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?