ANA SAYFA > EKONOMİ > Öğrenciler için dünyanın müziği

Öğrenciler için dünyanın müziği

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Öğrenciler için dünyanın müziği

Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı Kadınlar Birliği, öğrenci burslarına katkı sağlamak amacıyla İzmirli sanatseverlere dünyanın müziğini sunuyor.

Geçmişten günümüze jazzdan popa kadar dünya müziklerini 7 dilde seslendiren Özgen Akçagül & Blue Note Orkestrası, Ege Bölgesi sanayi Odası Üyesi sanayicilerin katkıları ve İzmir Büyükşehir Belediyesi’nin desteğiyle bu kez EBSO Vakfı’ndan burs alan öğrenciler için sahneye çıkacak.

Ahmed Adnan Saygun Sanat Merkezi’nde (AASSM) 9 Nisan Perşembe akşamı gerçekleştirilecek olan Eğitime Destek Bahar Konseri’nin davetiyeleri Ege Bölgesi Sanayi Odası Vakfı’ndan temin edilebiliyor.

EBSO Vakfı Kadınlar Birliği Başkanı İhsan Özduran, konsere gelen İzmirli sanatseverlerin hem unutulmaz bir gece yaşayacaklarını hem de ihtiyaç sahibi öğrencilerin eğitimine katkıda bulunmanın hazzını duyacaklarını ifade etti.

 

Müzik mozaiği

Ege Üniversitesi Konservatuarı emekli öğretim görevlisi Özgen Akçagül tarafından 2006 yılında kurulan Blue Note orkestrası, kısa zamanda özel ve resmi davetlerin vazgeçilmezi olarak yurt içi ve yurt dışında önemli projelere imza attı. Ağırlıklı olarak EÜ Devlet Türk Musikisi Konservatuvarı ile Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuvarı mezunlarından oluşan Blue Note; jazz, latin, pop opera, napoliten ve pop türlerinde Türkçe, İngilizce, Fransızca, İtalyanca, İspanyolca, Rusça ve Yunanca müzikleri çok sesli olarak yorumluyor.

Halk dansları mezunu dansçıların gösterileri de konserlere ayrı bir tat katıyor.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Menderes’te anne ve bebeklere belediye desteği
Sonraki Haber Can dostlar için mama alıp konsere geldiler

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?