ANA SAYFA > KÜLTÜR-SANAT > Roman Gecesi'nde Karşıyakalılar kendini sahneye attı...

Roman Gecesi'nde Karşıyakalılar kendini sahneye attı...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Roman Gecesi'nde Karşıyakalılar kendini sahneye attı...

Farklı kültürleri Karşıyaka'da yaşatmak için kültürel etkinlikler düzenleyen Karşıyaka Belediyesi, Roman Kültürü Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği ile birlikte Roman Gecesi düzenledi. Ahmet Piriştina Kültür Merkezi’nde düzenlenen gecede, Roman sanatçılar, sevilen şarkılar ve oyunlar eşliğinde Karşıyakalılara unutamayacakları bir gece yaşattı.

İlginin yoğun olduğu gecede programın başlamasıyla, Roman vatandaşlar ve Karşıyakalılar kendilerini sahneye attı. Şarkılar eşliğinde oyunlar oynandı, göbek atıldı. En iyi roman havası oynayan bir seyirciye de ödül verildi. Geceye katılan Karşıyakalılar, Roman gecesinin düzenlenmesinden memnun olduklarını belirterek, hem kültürel değerlere sahip çıkılması hem de Roman kültürünü daha yakından tanıma fırsatı yakaladıkları için mutlu olduklarını söyledi.
 
Gecede Ege Bölgesi’nin en sevilen Roman sanatçıları; İzmirli Ömer, İzmirli Birol, İzmirli Seda, Teomango, Derviş, Çılgın Sertaç ve Vahdet, Esendereli Ali ve Gaziemirli Cemil sahne aldı.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Karşıyaka'da flamingo operasyonu...
Sonraki Haber Kadın avukat ve diş hekimlerinin mektup sapığı yakalandı

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Köşe Yazarları

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?