ANA SAYFA > GÜNDEM > Karşıyaka'da flamingo operasyonu...

Karşıyaka'da flamingo operasyonu...

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Karşıyaka'da flamingo operasyonu...

Mavişehir’de deniz kıyısına yaklaşan yaralı flamingo, Karşıyaka Belediyesi ekiplerince kurtarıldı. Geçtiğimiz Pazar günü vatandaşların ihbarı üzerine Mavişehir 2. Etap bölgesine giden Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, yaralı flamingoyu ambulansla Taypark’taki polikliniğe götürerek tedavi altına aldı.

Bir bacağı ve kanadından yaralı olduğu tespit edilen flamingo, gerekli müdahalelerin yapılmasının ardından Doğal Yaşam Parkı’na teslim edildi. Flamingonun tedavisinin burada devam edeceği ve daha sonra Çamaltı Tuzlası bölgesindeki doğal ortamına bırakılacağı belirtildi. Karşıyaka Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü ekipleri, daha önce de yaralı halde bulunan atmaca, şahin ve doğan gibi yırtıcı kuşları kurtarıp sağlığına kavuşturmuştu.

Öte yandan Karşıyaka Belediyesi, yaban hayatına destek olmak amacıyla Yamanlar Gençlik Eğitim ve Kamp Merkezi’nde kınalı keklik üretimi ile ilgili çalışmalarına da devam ediyor. Gerekli izinlerin alınmasının ardından, keklikler doğaya salınacak.

 

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber Pınar Karşıyaka Litvanya'da avantaj peşinde
Sonraki Haber Roman Gecesi'nde Karşıyakalılar kendini sahneye attı...

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?