ANA SAYFA > İZMİR > Roman ateşi Buca'yı saracak

Roman ateşi Buca'yı saracak

A+ A- Sesli Dinle
PAYLAŞ
Roman ateşi Buca'yı saracak

Buca Belediyesi, dayanışmayı artırma amacıyla Roman Şenliği düzenliyor. Şirinyer Pazaryeri’nde 23 Ocak Cuma günü gerçekleşecek şenlikte, roman bandosu, roman müziklerinin sevilen sanatçılarının konserleri, dans gösterileri ile roman vatandaşlara çiçek stantlarının teslim töreni ve toplu nikah töreni gerçekleştirilecek.

Başkan Levent Piriştina, tüm hemşehrilerini “Hem romantik, hem eğlenceli” sloganıyla gerçekleşecek ve tüm gün sürecek eğlenceli etkinliklere davet etti.

Roman Şenliği saat 14.00’te bando konseri ile başlayacak. Daha sonra İzmirli Ömer ve ekibi katılımcılara müzik ziyafeti çekecek. Roman Yıldızları dans gösterisinin de yer alacağı şenlikte Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, roman vatandaşlara çiçek stantlarının teslimini gerçekleştirecek. Çiçek stantları teslim törenin ardından Roman Şenliği çoşkusu, roman müziğinin sevilen ismi Çılgın Cemal’in konseri ile doruğa ulaşacak.

 Piriştina, 16 çiftin nikahını kıyacak

 Şenlikte saat 19.00’da ise 16 çift için toplu nikah töreni düzenlenecek. Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşecek toplu nikah töreninde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 16 çiftin nikahını kıyacak. Toplu nikah töreninin ardından gelinlerin çiçek atma ve pasta merasimi gerçekleştirilecek. Yeni evlenen çiftlerin dansları ile devam edecek Roman Şenliği “İzmirli Birol” ve ekibinin konseri ile son bulacak.

PAYLAŞ
Beğendim 0 Muhteşem 0 Haha 0 İnanılmaz 0 Üzgün 0 Kızgın 0
Önceki Haber “Çalgı Yapımcılığı ve Sektörel Sorunlar” Ege’de tartışıldı
Sonraki Haber Uğur Mumcu Karşıyaka’da özel bir tiyatro gösterisiyle anılacak

SEN DE DÜŞÜNCELERİNİ PAYLAŞ!

Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, pornografik, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.


yükleniyor

BU HABERİ OKUYANLAR BUNLARI DA OKUDU

Anket

Yeni İnternet Sitemizi Beğendiniz mi?